2013-11-18 08:39:06
Φωτογραφία για «O τόπος χρειάζεται σταθερότητα και όχι εκλογές»
«O τόπος χρειάζεται σταθερότητα και όχι εκλογές» απαντά στα σενάρια που τον θέλουν να καταψηφίζει κάποιο νομοσχέδιο ή τον... προϋπολογισμό και να ρίχνει την κυβέρνηση, επαναλαμβάνει ωστόσο ότι προϋπόθεση είναι να μην ληφθούν νέα μέτρα.

Ο Κώστας Σκανδαλίδης απαντώντας στη διαβεβαίωση του πρωθυπουργού για εκλογές στο τέλος της τετραετίας πιστεύει ότι το ζήτημα δεν είναι αν ο κ. Σαμαράς θα είναι πρωθυπουργός έως το 2016, αλλά αν μετά το μνημόνιο θα υπάρξει αλλαγή πλεύσης στη χώρα.

Σε συνέντευξή του στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σκανδαλίδης απαντά ως εξής στα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών που τον κατατάσσουν στους... υπόπτους να ρίξουν την κυβέρνηση:

«Και ύποπτος; Τι άλλο θα ακούσω; Η θέση μου ήταν πάντοτε κρυστάλλινη. Ο τόπος χρειάζεται σταθερότητα και όχι εκλογές. Ακόμη και εάν αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα, μπορεί να προκύψει νέα από την ίδια Βουλή. Όλα αυτά με μία προϋπόθεση: Το "όχι νέα μέτρα" που με ένα στόμα φωνάζουν πρωθυπουργός και αντιπρόεδρος».

Αναφορικά δε με την πρόσφατη ψηφοφορία επί της πρότασης δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ προς την κυβέρνηση, ο κ. Σκανδαλίδης σημειώνει: «Όποιος είδε νικητές και ηττημένους σε αυτή τη συζήτηση είναι μακριά νυχτωμένος. Όλοι χάσαμε. Η τύχη της κυβέρνησης δεν εξαρτάται από τα έως τώρα πεπραγμένα της, αλλά από τις εδώ και πέρα αποφάσεις της». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ