2013-11-19 07:57:41
Φωτογραφία για Η MCCL εταιρεία της χρονιάς στις μεταφορές αυτοκινήτων
Το βραβείο Τhe Shipping Company of The Year , απενεμήθη στην ναυτιλιακή εταιρεία Mediterranean Car-carriers Line SA έναν από τους... μεγαλύτερους παίκτες στον τομέα της μεταφοράς δια θαλάσσης αυτοκινήτων. Ο Γιώργος Καββάδας είναι ο πλοιοκτήτης που έχει ως οδηγό του το ρητό ότι η απάντηση στην κρίση έρχεται μέσα από την ανάπτυξη και την ποιοτική αναβάθμιση.

Η εταιρεία του η Mediterranean Car-Carriers Line (MCCL), μία από τις κορυφαίες feeder operator της Μεσογείου, προγραμματίζει συστηματικά τα βήματα γα μία συνεχή ανάπτυξη. Διαθέτει στόλο από επτά πλοία μεταφοράς οχημάτων. Πρόσφατα προσέθεσε στον στόλο της το Sea Amazon, το οποίο εγκαινίασε στο λιμάνι του Πειραιά.Πρόκειται για ένα άλλο κόσμο της ναυτιλίας, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας παρά το γεγονός ότι είναι ο λόγος που ο καθένα από εμάς οδηγεί ένα αυτοκίνητο.

Οι προτάσεις για τις εταιρείες που ήταν υποψήφιες για το βραβείο GLOBAL AWARDS του AUTOMOTIVE SUPPLY CHAIN, είχαν υποβληθεί από τον Μάϊο του 2013.


Η Επιτροπή αποτελούμενη από υψηλόβαθμα στελέχη Logistics, παγκοσμίως, ανά την Υφήλιο, έλαβε υπ’ όψιν της τις προϋποθέσεις των υποψηφίων Εταιρειών όπως επίσης και τον βαθμό ικανοποίησης των πελατών τους σε ότι αφορά την ποιότητα και το επίπεδο υπηρεσιών που οι υποψήφιες Εταιρείες προσφέρουν.

Η MCCL πέρασε στην τελική επιλογή (short list) με δύο ακόμη μεγάλες Ναυτιλιακές Εταιρείες και επιλέχθηκε ως νικήτρια να παραλάβει το βραβείο ως THE SHIPPING COMPANY OF THE YEAR.

Το βραβείο παρέλαβε ο Managing Director και CEO της MCCL κ. Γιώργος Καββάδας.

Στη σύντομη ομιλία του τόνισε ότι οι ποιοτικές υπηρεσίες και το άρτιο αποτέλεσμα που προσφέρει η εταιρεία έχουν εκτιμηθεί από όλους τους πελάτες της, και αφιέρωσε το βραβείο στους ανθρώπους που δουλεύουν στην Εταιρεία ώστε να επιτυγχάνονται αυτά τα αποτελέσματα.
newmoney
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ