2013-11-19 09:40:07
Φωτογραφία για ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ... ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ
Ενδιαφέρον από πολλές ομάδες για Μήτρογλου. Κατάσκοπο στέλνει η Λίβερπουλ στο ματς με τη Ρουμανία για τον επιθετικό του Ολυμπιακού.

Περιζήτητος μεταξύ των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης έχει γίνει ο Κώστας Μήτρογλου. Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του με Ολυμπιακό και Εθνική έχουν αναγκάσει μεγάλες ομάδες όχι απλώς να τον παρακολουθούν, αλλά πλέον να εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να κινηθούν για την απόκτησή του.

Πέραν της Ίντερ, που έχει θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση επιθετικού και στις κορυφαίες θέσεις της λίστας έχει τον "πιστολέρο" του Ολυμπιακού, υπάρχουν κι άλλοι μνηστήρες. Η Λίβερπουλ θα έχει σήμερα άνθρωπό της στο Βουκουρέστι για να τον παρακολουθήσει από κοντά, ενώ τον έχουν δει αρκετές φορές ομάδες όπως η Άρσεναλ, η Γιουβέντους, η Ρόμα, η Ντόρτμουντ, η Λάτσιο και η Τότεναμ.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού από τη μεριά της δεν θέλει να αποπροσανατολιστεί ο παίκτης και τονίζει πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα συγκεκριμένο, ούτε όσον αφορά στα σενάρια περί προτάσεων ούτε σε αυτά για αναπροσαρμογή στο συμβόλαιό του (αν και δεδομένα έχουν γίνει επαφές σύμφωνα με δημοσίευμα του "sport-fm.gr").
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ