2013-11-19 16:33:06
Φωτογραφία για Καίτη Φίνου: Ο πατέρας μου ήταν μπεκρής, μας έκλεβε και έδερνε τη μητέρα μου
Για τις σκληρές μνήμες που έχει από τον βιολογικό της πατέρα, αλλά και την απόπειρα βιασμού της σε ηλικία 15 ετών μίλησε η Καίτη Φίνου, καλεσμένη στην εκπομπή «Excellent» της Χριστίνας Λαμπίρη, το μεσημέρι της Δευτέρας.

«Έχω μνήμες από τον βιολογικό μου πατέρα. Ο πατέρας μου ήταν ένας μπεκρής, στο λέω έτσι όπως το έλεγε η γιαγιά μου, η μητέρα του δηλαδή. Μου έλεγε “Να χαίρεστε που πέθανε ο πατέρας σας και κάνατε αυτόν δικό σας πατέρα γιατί ήταν μπεκρής και χαρτοπαίκτης”. Τους είχε κατακλέψει στο σπίτι για να παίζει χαρτιά και έδερνε τη μάνα μου. Ήταν 30 χρόνια μεγαλύτερός της. Καταλαβαίνεις;» εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Ωστόσο η ίδια συμπλήρωσε λέγοντας: «Εγώ προσωπικά έχω και καλές μνήμες. Τον θυμάμαι να με κυνηγάει να με ταΐσει με ένα αυγό.... Αλλά θυμάμαι και να σκεπάζει το φως με μια εφημερίδα για να δείρει τη μάνα μου -μια μάνα που μόνο εκείνη δούλευε. Δηλαδή ο Αθηναίος βρήκε ένα κοριτσάκι είκοσι ετών από την Έδεσσα και το έκανε...».


Η Καίτη Φίνου, μάλιστα, συνέχισε λέγοντας: «Αν σου πω ότι ήμουν 3 ετών το πολύ και όμως υπάρχουν ακόμα αυτές οι μνήμες; Απορώ κι εγώ! Και η μαμά μου ήταν ένα παιδί από την επαρχία... Βέβαια ο πατέρας μου αρρώστησε και πολύ γρήγορα. Είναι πολύ κοντινές οι μνήμες που τον θυμάμαι να με έχει στα γόνατά του και να πίνει ούζο – που μέχρι σήμερα δεν θέλω ούτε να το μυρίσω – μέχρι να τον πάρουν με το φορείο με το σεντόνι στο πρόσωπο. Φαντάσου τι θυμάμαι... ».

Στη συνέχεια, η ίδια μίλησε για τα χρόνια που ακολούθησαν μετά τον θάνατο του βιολογικού της πατέρα: «Η γιαγιά και η θεία μου με πήραν και με μεγάλωσαν. Μεγάλωσα πριγκιπικά. Η μαμά έπρεπε να δουλέψει και ήμασταν δύο κορίτσια. Πήρε η μία γιαγιά τη μία αδελφή στην Έδεσσα και εγώ πήγα με τη γιαγιά, τη μητέρα του πατέρα μου δηλαδή. Πήγαινα στην Έδεσσα και τους έβλεπα κάθε Σαββατοκύριακο».

Ακόμα, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην απόπειρα βιασμού της, όταν η ίδια ήταν σε ηλικία 15 ετών: «Στα 15 μου έγινε μια προσπάθεια βιασμού. Δεν έγινε βιασμός, αλλά ένιωσα τον φόβο αυτό. Το μαχαίρι στο λαιμό, σε ένα δάσος στην Πάτρα πηγαίνοντας για Καλογριά. Από έναν άνθρωπο που πίστευε για φίλο ο πατέρας μου, δηλαδή ο πατριός μου. Μέχρι τα 17-18, μάλιστα, δεν ήμουν από τα παιδιά που τα έλεγες σεξουαλικά ώστε κάποιος να ερεθιστεί. Ο άνθρωπος που το έκανε αυτό, έμαθα αργότερα ότι πέθανε από καρκίνο -και φρικτό καρκίνο, μάλιστα, 15 περίπου χρόνια μετά», ενώ κατέληξε: «Κάτι τέτοιο σου καταστρέφει τη ζωή. Έφυγα από εκεί με ταξί. Με είχαν στείλει να κάνω διακοπές εκεί και γύρισα έτσι. Ήταν Ελληνοαμερικανός αυτός και είχε έρθει για διακοπές, όπως πολλοί που έρχονταν και έκαναν κάτι τέτοια περιστατικά».

Πηγή: protothema
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ