2013-11-19 18:51:07
Φωτογραφία για Η Equipe… αποθεώνει τον Μήτρογλου
O Κώστας Μήτρογλου είναι ένα από τα πιο "καυτά" ονόματα στην Ευρώπη, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Το ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων ανάγκασε μέχρι και την γαλλική εφημερίδα Equipe να... εξυμνήσει τον 25χρονο επιθετικό του Ολυμπιακού και της Εθνικής μας. Στο Βουκουρέστι άνθρωποι της Ντόρτμουντ και τη Λίβερπουλ. Στοιχεία ζήτησε η Ιντερ από το μάνατζέρ του.

Οι Γάλλοι εκθειάζουν σε άρθρο τους τον σέντερ φορ του Ολυμπιακού, τονίζοντας πως ολόκληρη η Ευρώπη είναι στα πόδια του και πως ενδιαφέρονται για εκείνον ορισμένοι από τους κορυφαίους συλλόγους, όπως η Μπορούσια Ντόρτμουντ, η Ίντερ, η Άρσεναλ και η Λίβερπουλ.

Αποθεώνουν την εκτελεστική του δεινότητα, αναφέροντας ότι έχει πετύχει 22 γκολ μέσα σε διάστημα τριών μηνών (με τον Ολυμπιακό και την Εθνική), αριθμό τον οποίο είχε φτάσει πέρυσι σε ολόκληρη την σεζόν.

"Πρόκειται για έναν ακόρεστο και επικίνδυνο σκόρερ, από τους καλύτερους που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια", γράφει χαρακτηριστικά η Equipe, η οποία ξεχωρίζει το χατ τρικ που σημείωσε στο Βέλγιο κόντρα στην Άντερλεχτ για την 2η αγωνιστική του Champions League.


Παράλληλα, γίνεται μια αναδρομή στην καριέρα του. Από τα γήπεδα της Γερμανίας, όπου ξεκίνησε, μέχρι τη συμμετοχή του στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και το γεγονός ότι είναι "το νέο μεγάλο αστέρι του ελληνικού ποδοσφαίρου και της Εθνικής Ελλάδος".

Σημειώνεται ότι στο γήπεδο του Βουκουρεστίου θα βρεθούν πολλοί εκπρόσωποι ευρωπαϊκών ομάδων, οι οποίοι θα έχουν το βλέμμα τους πάνω στον Κώστα Μήτρογλου. Οπως έχει ενημερώσει η ρουμάνικη Ομοσπονδία, έχει ειδοποιηθεί επίσημα ότι εκπρόσωποι της Λίβερπουλ και της Ντόρτμουντ θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι, ενώ ανεπίσημα θα βρεθούν σκάουτερ και άλλων ομάδων.

Υπαρκτό και το ενδιαφέρον της Ιντερ, καθώς μετά τις δηλώσεις του Ερικ Τοχίρ (νέου ιδιοκτήτη) περί... δώρου στην Ιντερ τον Μήτρογλου, ο Μάρκο Μπράνκα (μέλος του Δ.Σ.) επικοινώνησε με τον μάνατζερ του παίκτη, ζητώντας όλες τις λεπτομέρειες του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό.
sport.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Κοκκινίζει» ο Βορράς...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Κοκκινίζει» ο Βορράς...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ