2013-11-19 22:52:07
Φωτογραφία για «ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ» Η ΕΛΠΙΔΩΝ...
Έντεκα βήματα… μακριά από μια μεγάλη ανατροπή έμεινε η Εθνική Ελπίδων! Ο Ποτουρίδης είχε ευκαιρία να φέρει τούμπα το ματς με την Πολωνία, αλλά έχασε πέναλτι στο 89’ και αντί για 2-2, ήρθε ήττα με 3-1!

Απέναντι στους πρωτοπόρους του ομίλου για τα προκριματικά του Euro, οι παίκτες του Κώστα Τσάνα δυσκολεύτηκαν, αφού έπεσαν πάνω σ’ έναν εκπληκτικό Μίλικ (19χρονο επιθετικό της Λεβερκούζεν που παίζει δανεικός στην Άουγκσμπουργκ).

Με δυο δικά του γκολ λοιπόν (στο 61’ και το 79’) έμοιαζαν να χάνουν με κάτω τα χέρια. Ως το 85’. Τότε που ο Καρέλης δεν μείωσε απλά το σκορ. Έσπρωξε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να τα παίξει όλα για όλα στα τελευταία λεπτά και να φτάσει έντεκα μέτρα μακριά απ’ το να σώσει την παρτίδα!

Το πέναλτι ωστόσο που κέρδισε δεν χτυπήθηκε καλά απ’ τον Ποτουρίδη και έφυγε άουτ. Κι αφού ο Μίλικ… τιμώρησε ΚΑΙ αυτό (σκοράροντας με φοβερό σουτ στις καθυστερήσεις) το τελικό 3-1 κράτησε την Εθνική μακριά απ’ την κορυφή. Όχι όμως και χωρίς δυνατότητα να την πιάσει, αφού -εκτός των έξι πόντων- έχει και δυο ματς λιγότερα απ’ τους Πολωνούς.

ΠΟΛΩΝΙΑ (Μάρτσιν Ντόρνα): Σούμσκι, Γιανίτσκι, Τζίβνιελ, Καμίνσκι, Γκόλα, Σράπεκ (90+4' Νταμπρόβσκι), Ζιελίνσκι (86' Βόλσκι), Φούρμαν, Μίλικ, Βζόλεκ, Παβλόβσκι (77' Λεβαντόβσκι)

ΕΛΛΑΔΑ (Κώστας Τσάνας): Διούδης, Μπουγαΐδης, Ποτουρίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κίτσιου, Λαγός, Κολοβός (78' Καρέλης), Μπουχαλάκης (84' Σιώπης), Μαυρίας, Διαμαντάκος (75' Βέλλιος), Γιαννιώτας
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ