2013-11-20 11:47:05
Φωτογραφία για «ΠΑΙΖΕΙ» ΖΕΣΤΑ Ο ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΠΑΣΤΟΡΕ...
Κάθε πέρσι και... καλύτερα για τον Χαβιέ Παστόρε και τον ρόλο του στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Πιο... διακριτική από ποτέ η παρουσία του Αργεντίνου ποδοσφαιριστή της εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού στο Champions League τη φετινή σεζόν, αφού μετράει ελάχιστες παρουσίες στην εντεκάδα με τον Λοράν Μπλαν στον πάγκο της Παρί, ενώ στον αέρα είναι και η παρουσία του στη Βραζιλία και στην αποστολή της «σελεσάο» στο Παγκόσμιο Κύπελλο του καλοκαιριού.

Το κλίμα μπορεί να αντιστραφεί για τον παίκτη αν πάει κάπου που θα έχει ενεργό ρόλο και η Ρόμα είναι, σύμφωνα με τους Ιταλούς, έτοιμη να του κάνει πρόταση δανεισμού και να τον πάρει τον Ιανουάριο στην πρωτεύουσα. Σημαντικό ρόλο για να γίνει αυτή η μεταγραφή παίζει ο αθλητικός διευθυντής των «τζιαλορόσι», Βάλτερ Σαμπατίνι, με τον οποίο ο Παστόρε έχει πολύ καλές σχέσεις αφού ήταν ο άνθρωπος που τον πήγε στο Παλέρμο το 2009.

Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν είναι αντίθεση σε ενδεχόμενο δανεισμού του 24χρονου παίκτη, αρκεί να καλυφθεί εξολοκλήρου το συμβόλαιό του από τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, όπως υποστηρίζει η «Corriere dello Sport», ενώ άλλα ΜΜΕ στην Ιταλία επιμένουν μεν για εισήγηση του Ρούντι Γκαρσία για να τον πάρει στη Ρόμα, θέλουν ωστόσο την τελευταία να δίνει 15 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της με κανονική αγορά, κάτι που θεωρείται δύσκολο, αφού οι Γάλλοι ξόδεψαν συνολικά 40 εκατ. ευρώ τον Αύγουστο του 2011...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ