2013-11-20 12:24:05
Φωτογραφία για ΜΕ... ΚΟΙΝΟ ΟΝΟΜΑ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ! (ΡΗΟΤΟ)
Στο πλαίσιο του κοινωνικού προγράμματος της Euroleague και σε συνεργασία με τον Υπερήφανο Συνεργάτη, Special Olympics, από τις 21 έως τις 29 Νοεμβρίου πολλοί σταρ της διοργάνωσης θα... απαρνηθούν τα ονόματα τους, στη φανέλα και θα παίξουν όλοι με το ίδιο: One Team!

Η 6η και η έβδομη αγωνιστική της Euroleague αφιερώνεται στο One Team, το πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης της Euroleague και στον υπερήφανο συνεργάτη της, Special Olympics.

Το δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Σπανούλης, Ναβάρο, Διαμαντίδης, Μπογκντάνοβιτς, Φερνάντεθ, Χάινς, Αζινσά, Μίροτιτς.

Κάποια από τα πιο δημοφιλή ονόματα, στο χώρο του μπάσκετ. Αλλά δεν θα δείτε κανένα από αυτά, την ερχόμενη Πέμπτη και την ερχόμενη Παρασκευή, στην Turkish Airlines Euroleague.

Στη θέση που θα έπρεπε να είναι το όνομα των παικτών, στη φανέλα τους, θα εμφανιστεί κάτι άλλο που θα είναι το ίδιο για όλους: το One Team. Με αυτόν τον τρόπο, θα επιδείξουν την αλληλεγγύη τους με το πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης της Euroleague Basketball και τις πολλές κοινότητες που χρειάζονται υποστήριξη, σε όλη την Ευρώπη.


Η 6η και η 7η αγωνιστική της Turkish Airlines Euroleague θα αφιερωθεί στην υποστήριξη που παρέχει χρόνια η One Team, στον επί σειρά ετών στρατηγικό συνεργάτη της, τα Special Olympics και τον παγκόσμιο ηγετικό ρόλο στη λειτουργία του αθλητισμού κατά τρόπο που να προωθεί την κοινωνική ένταξη των ανθρώπων με διανοητική αναπηρία.

Από τις 21 έως τις 29 Νοεμβρίου, τα γήπεδα σε όλη την Ευρώπη θα υποδεχθούν αθλητές των Special Olympics, ενώ οι πρεσβευτές της One Team ή οι αρχηγοί των ομάδων μηνύματα πριν το τζάμπολ, που σκοπό θα έχουν την αύξηση στην ευαισθητοποίηση για την καταπολέμηση του αποκλεισμού, που είναι η καρδιά και της One Team και των Special Olympics".

"Όταν μιλάμε για κοινότητα, είμαστε ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ", δήλωσε ο δυο φορές πρωταθλητής Ευρώπης και νυν παίκτης της ΤΣΣΚΑ, Κάιλ Χάινς, ο οποίος είναι πρεσβευτής του προγράμματος One Team Global, για να προσθέσει "παλεύουμε για ένα τρόπαιο, αλλά ανεξάρτητα από τα χρώματα που έχουν οι φανέλες μας, παίζουμε όλοι μαζί για τις κοινότητες μας".

Από το 2009, η Euroleague Basketball δουλεύει και ως προς τη στήριξη των προσπαθειών των Special Olympics, για να αλλάξουν τις ζωές ανθρώπων, μέσω της δύναμης του αθλήματος, με την ενδυνάμωση των ανθρώπων με διανοητική αναπηρία, προωθώντας την αποδοχή όλων και την "αγκαλιά" των κοινοτήτων με κατανόηση και σεβασμό, παγκοσμίως.

Αυτή η συνεργασία έγινε πιο δυνατή πριν ένα χρόνο, όταν οι Special Olympics έγιναν Υπερήφανος Συνεργάτης της One Team, το πρόγραμμα που μέσω 17 οργανισμών της Euroleague μπαίνει στις τοπικές κοινότητες και προσπαθεί να ασκήσει θετική επιρροή, επί κοινωνικών θεμάτων, όπως είναι η κατάχρηση ουσιών, η ανισότητα των φύλλων, η σωματική ή πνευματική αναπηρία και οι οικονομικές δυσκολίες.

One Team 2013
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ