2013-11-20 12:33:12
Φωτογραφία για Παπαδημούλης: Η αμετροέπεια και ο ναρκισσισμός του Τατσόπουλου, αδικούν τον ΣΥΡΙΖΑ
Τριγμούς στον ΣΥΡΙΖΑ έχει προκαλέσει η στάση του βουλευτή Πέτρου Τατσόπουλου. Ο κ. Τατσόπουλος ήταν «κεντρικό θέμα» στη χθεσινή συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, με τον Αλέξη Τσίπρα να... τον καλύπτει. Ωστόσο, οι βολές κατά του κ. Τατσόπουλου από τους συναδέλφους του συνεχίζονται.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης εξαπέλυσε σήμερα νέα επίθεση εναντίον του κ. Τατσόπουλου μέσω Twitter. Συγκεκριμένα ο κ. Παπαδημούλης έγραψε: «Η αμετροέπεια κ ο ναρκισσισμός του Τατσόπουλου,αδικούν τον ΣΥΡΙΖΑ κ τον ίδιο. Μετά την χθεσινή ΚΟ, οφείλει να "φρενάρει". Γίνεται "πόλεμος"».

Ο κ. Τατσόπουλος σήμερα αναφέρθηκε πάλι στη διαμάχη που είχε με τον Β. Μουλόπουλο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δε νομίζω ότι η Αυγή ασχολείται μαζί μου. Έχει μεγάλη ευθύνη η Αυγή που είναι μια ιστορική εφημερίδα. Έχει μεγάλη ευθύνη που δημοσίευσε αυτό το κείμενο». Και πρόσθεσε: «Το θέμα ανέβηκε από την εκμετάλλευση του κειμένου αλλά είναι συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια».

Ο κ. Τατσόπουλος σχολίασε και το ενδεχόμενο συνεργασίας της Κουμουνδούρου με τους Ανεξάρτητους Έλληνες σημειώνοντας: «Δίνουμε ένα μήνυμα ότι αν συνεργαστούμε με τους λαϊκιστές, τον λαϊκισμό θα τον βρούμε μπροστά μας».
sofokleousin.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ