2013-11-20 12:36:08
Φωτογραφία για ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΥΛΟ!
Σε μια από τις πιο «καυτές» έδρες της Ευρώπης θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στο φετινό Champions League η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού.

Οι ερυθρόλευκοι παίζουν σήμερα στις 19:50 (HRT 2 LIVE) στο Ντουμπρόβνικ κόντρα στη φιναλίστ της περσινής διοργάνωσης, Γιουγκ, σ’ αγώνα της 1ης ημέρας του Α’ ομίλου.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου είναι έτοιμη για το σπουδαίο αυτό παιχνίδι και άπαντες ευελπιστούν πως θα επιστρέψουν με βαθμό ή βαθμούς από την Κροατία. Ο Ολυμπιακός που βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας στην πόλη της Κροατίας προπονήθηκε χωρίς προβλήματα την Τρίτη και όλοι στην ομάδα είναι έτοιμοι για την μεγάλη... «ναυμαχία».

Ο Θρύλος έχει «συναντήσει» πολλές φορές τη Γιουγκ στη φάση των ομίλων, σε προημιτελικά, ημιτελικό αλλά και στον τελικό του 2001 και δεν έχει καταφέρει να πάρει βαθμό στο Ντουμπρόβνικ. Γενικά στην Κροατία ερυθρόλευκοι το μοναδικό θετικό αποτέλεσμα που έχουν να επιδείξουν είναι η ισοπαλία με την Σίμπενικ στους ομίλους της περιόδου 2008-09.

Στη Γιουγκ προπονητής είναι ο παλιός τεχνικός του Ολυμπιακού Βέσελιν Τζούχο ενώ αγωνίζεται και ο πρώην παίκτης μας Τίχολ Βράνιες. Οι Κροάτες στο πλαίσιο της πρεμιέρας έδωσαν και συνέντευξη Τύπου στην οποία μίλησαν μεταξύ άλλων ο κ. Τζούχο και ο κ. Βράνιες και τόνισαν πως υπολογίζουν πάρα πολύ τον Ολυμπιακό και περιμένουν να γίνει μάχη Για τον Α’ όμιλο διεξάγονται επίσης τα παιχνίδια Έγκερ-Προ Ρέκο στην Ουγγαρία καιΜπαρτσελονέτα-Ριέκα στην Βαρκελώνη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ