2013-11-20 18:32:07
Φωτογραφία για Η απίστευτη συνάντηση Ελένης και υπουργού Παιδείας
Μία τυχαία συνάντηση με τον υπουργό παιδείας, Κων/νο Αρβανιτόπουλο είχε η Ελένη Μενεγάκη και κατέληξε σε έναν απίστευτο διάλογο.

Με αφορμή το θέμα για τους σωσίες που είχαν στην εκπομπή, η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι συναντήθηκε τυχαία με τον υπουργό, που μοιάζει εκπληκτικά στον Γρηγόρη Γκουντάρα.

«Εμένα θα μου πεις που τον είδα κάπου από κοντά και ταράχτηκα! Νόμιζα ότι ήρθε ο Γρηγόρης ακάλεστος;», είπε το Λενιώ στην Ζαρίφη, όταν ανέφερε την ομοιότητα του Γκουντάρα με τον υπουργό.

«Του λέω ''συγνώμη πόσο μοιάζετε με τον συνεργάτη μου, Γρηγόρη Γκουντάρα!'' Και μου είπε: «Μου το έχει πει πάρα πολύς κόσμος!'' Γέλαγε ο άνθρωπος!»

Σε αυτή την περίπτωση δεν ξέρουμε τι να πρωτοσχολιάσουμε. Ότι η Μενεγάκη είπε με μια φυσικότητα στον υπουργό ότι μοιάζει με τον Γκουντάρα, λες και είναι ο συνεργάτης κάποιος διάσημος, ο Τζορτζ ο Κλούνεϊ ας πούμε; Ή ότι ο υπουργός και τον Γκουτνάρα ήξερε και ότι μοιάζουν ήξερε; Ή ότι ο κόσμος συναντάει τη σήμερον ημέρα κοτζάμ υπουργό Παιδείας και του λέει για τον... Γκουντάρα;;
womenonly.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ