2013-11-20 18:51:29
Φωτογραφία για Περιφέρεια Αττικής / Στα άκρα η κόντρα Μιχελάκη-Σγουρού...!!!
Σε πόλεμο μέχρις εσχάτων εξελίσσεται η επί μακρόν σοβούσα κρίση στις σχέσεις του Υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη με τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννης Σγουρό.

     

 Προϊόντος, δε, του χρόνου και όσο πλησιάζει ο χρόνος της Μαγιάτικης εκλογικής αναμέτρησης για την περιφέρεια Αττικής, τόσο η αντιπαράθεση θα οξύνεται και θα εντείνεται. Οι παροικούντες την γαλάζια Ιερουσαλήμ της λεωφόρου Συγγρού διατείνονται ότι τα πυρά θα πυκνώσουν τις επόμενες ημέρες καθώς κρίνονται καθοριστικές καθώς η Νέα Δημοκρατία θα κληθεί να υποδείξει υποψήφιο περιφερειάρχη στην μεγαλύτερη διοικητική περιφέρεια της χώρας.    

     

Στον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρο Ρακιτζή έχει απευθυνθεί ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης, ζητώντας να διερευνηθούν οι συμβάσεις για τη διαχείριση απορριμμάτων που έχει συνάψει ο Ειδικός Διαβαθμιδικός Σύνδεσμος Νομού Αττικής (ΕΣΔΝΑ), στον οποίο πρόεδρος είναι ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός.


     

Ο υπουργός εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης, έχει πειστεί από την γαλάζια αυτοδιοικητική  ομάδα πως η Νέα Δημοκρατία πρέπει να ορίσει δικός της υποψήφιο για την περιφέρεια Αττικής. Την εν λόγω θέση στηρίζει κι ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας  Ανδρέας Παπαμιμίκος.

         

Η έρευνα του Λέανδρου Ρακιτζή για τους υψηλούς προϋπολογισμούς για τα σκουπίδια Αττικής μπαίνει για τα καλά στην προεκλογική εκστρατεία πριν αυτή αρχίσει.!!!

                                                                        Γ. Σπ. Π.
communenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ