2013-11-20 19:47:08
Φωτογραφία για «ΜΠΑΣΙΜΟ» ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΓΙΑ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ...
Ακόμα μία Αγγλική ομάδα διεκδικεί... δυναμικά τον Κώστα Μήτρογλου. Ο λόγος για την Γουέστ Χαμ η οποία έχει εκφράσει, σύμφωνα με τους Άγγλους, ανεπίσημο ενδιαφέρον, ενώ υπαρχουν νέες αναφορές για Τζένοα και Μπενφίκα.

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού είναι στο στόχαστρο και της Γουέστ Χαμ μετά τις Άρσεναλ, Λίβερπουλ, Χαλ και ενώ για τον "πιστολέρο" έχει διαρρεύσει και το όνομα της Κρίσταλ Πάλας. Τα «σφυριά» έχουν δει τον Μήτρογλου σε αγώνες με το τεχνικό τιμ να έχει ήδη προμηθευτεί υλικό για αυτόν.

Επιπλέον έχουν δείξει σε ανεπίσημο επίπεδο ενδιαφέρον για τον «Μητρογκόλ». Στη Γουέστ Χαμ αγωνίζεται ο Κροάτης Μλάντεν Πέτριτς, ένας παίκτης που είχε απασχολήσει το καλοκαίρι Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, ενώ στη Μεγάλη Βρετανία γίνεται αναφορά για δυναμικό «μπάσιμο» της ομάδας για τον διεθή φορ.

Στο μεταξύ ο αριθμός των αγγλικών ομάδων που τσεκάρουν τον Μήτρογλου αυξάνεται συνεχώς. Σε καθημερινή βάση προστίθεται και άλλος αγγλικός σύλλογος που έχει βάλει στη λίστα του τον αρχισκόρερ των ερυθρόλευκων και της Εθνικής ομάδας.

Κατά τα άλλα στην Βρετανία επισημαίνουν πως εκτός από τις Ντόρτμουντ, Ίντερ και αρκετές άλλες ομάδες που έχουν δημοσιοποιηθεί εδώ και αρκετό καιρό στο... κυνήγι του Μήτρογλου είναι και οι Μπενφίκα και Τζένοα. Ειδικά οι Πορτογάλοι έχουν αρχίσει να εντείνουν τις προσπάθειές τους...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Παραγγελία 117 Airbus από Etihad Airways
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Παραγγελία 117 Airbus από Etihad Airways
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ