2013-11-21 10:19:07
Φωτογραφία για Δικαίωση για τον Δώνη, οργή στον ΠΑΟΚ
Η είδηση της δικαίωσης του Γιώργου Δώνη (και) από το διαιτητικό δικαστήριο εφέσεων της ΕΠΟ, που «αναγκάζει» τον ΠΑΟΚ να του πληρώσει (μαζί με τους δύο εκ των τεσσάρων συνεργατών του) ποσό που «αγγίζει» τις 800.000 ευρώ, προκάλεσε δυσφορία στις τάξεις του «δικέφαλου».

H πρώτη αντίδραση κινείται σε δύο επίπεδα. Το πρώτο αφορά τη νομική εκπρόσωπο του πρώην τεχνικού του ΠΑΟΚ, Λίνα Σουλούκου, η οποία, όπως λένε στον «δικέφαλο» ήξερε μία ημέρα νωρίτερα την απόφαση και το συνδέουν αυτό με το γεγονός ότι μέχρι πρότινος ήταν σε επιτροπές της ΕΠΟ.

Επιπλέον, στον ΠΑΟΚ είναι ενοχλημένοι γιατί θεωρούν ότι θα έπρεπε να ληφθεί υπόψιν το γεγονός ότι ο Γιώργος Δώνης εδώ και ένα μήνα είναι προπονητής του ΑΠΟΕΛ και άρα τα χρήματα που του επιδικάστηκαν θα πρέπει να ήταν λιγότερα, καθώς δεν είναι δυνατόν για την ίδια σεζόν να αμείβεται από δύο ομάδες, όπως αναφέρουν.

Πλέον, το ποια θα είναι η επόμενη κίνηση του «δικέφαλου» στη δικαστική διαμάχη με τον Ελληνα τεχνικό θα το αποφασίσει ο Ιβάν Σαββίδης.

Η προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια είναι μια επιλογή, όμως σε αυτή την περίπτωση θα ανοίξει «μέτωπο» με την ΕΠΟ με δεδομένη την πάγια αρχή ότι οι αθλητικές διαφορές πρέπει να λύνονται στα αθλητικά δικαστήρια.

Πηγή: SentraGoal
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ