2013-11-21 10:20:09
Φωτογραφία για ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ... ΜΑΤΑ Η ΠΑΡΙ Σ.Ζ.!
Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει τα πάντα εντός συνόρων αλλά και διάκριση στην Ευρώπη, ενώ ο Νασέρ αλ Κελαϊφί δεν θέλει να χαλάσει χατίρι στο Λοράν Μπλαν.

Η πρωταθλήτρια Γαλλίας άλλωστε εμφανίζεται καλύτερη σε σχέση με την περσινή χρονιά, όπως συμφωνούν οι περισσότεροι άνθρωποι του ποδοσφαίρου στη χώρα και το... δωράκι για τα έως τώρα επιτεύγματα του Μπλαν θα είναι ο Χουάν Μάτα.

Τελευταία ημέρα του περασμένου καλοκαιριού και λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η μεταγραφική προθεσμία η αντίπλαος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League κινήθηκε για το... «μπαμ» με τον Ισπανό εξτρέμ της Τσέλσι, ωστόσο η περίπτωσή του δεν προχώρησε. Στην επικείμενη μεταγραφική περίοδο, έχοντας πλέον περισσότερο χρόνο, η Παρί φέρεται έτοιμη να κάνει δικό της τον Μάτα, που με τη σειρά του θέλει να φύγει από το Λονδίνο αφού δεν είναι στις... συμπάθειες του Ζοσέ Μουρίνιο.

Τα περισσότερα από 40 εκατ. ευρώ που είναι έτοιμοι να προσφέρουν οι Γάλλοι δεδομένα θα ικανοποιήσουν τους «μπλε», αφού πρόκειται για έναν παίκτη που... γκρινιάζει στο «Στάμφορντ Μπριτζ», βλέποντας τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του και σκεπτόμενος και το Παγκόσμιο Κύπελλο του καλοκαιριού.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ