2013-11-21 16:41:10
Φωτογραφία για Η αναμονή και τα σκουπίδια «πνίγουν» τον Πύργο!
Εν αναμονή της απάντησης από τους αρμόδιους υπουργούς, οι οποίοι αναμένεται να βοηθήσουν στη λύση του προβλήματος με τα σκουπίδια των δήμων Πύργου, Αρχαίας Ολυμπίας και Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, ύστερα από την αποστολή του κοινού υπομνήματος που απέστειλαν στα υπουργεία, οι δήμαρχοι, προχθές, βρίσκονται οι εμπλεκόμενοι δήμοι.

Ήδη τις τελευταίες μέρες και ύστερα από τις εξελίξεις που έλαβε το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων των δήμων που έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, οι δήμαρχοι προσπαθούν να βρουν μια λύση προκειμένου να λάβει τέλος τόσο το ζήτημα της διαχείρισης όσο και η αποπνικτική κατάσταση που επικρατεί στις πόλεις και τα δημοτικά διαμερίσματα.

Μέχρι στιγμής, οι υπουργοί φαίνεται ωστόσο, να κρατούν τις πόρτες τους κλειστές, μην έχοντας απαντήσει στο σοβαρό ζήτημα που τους έχουν θέσει οι δήμαρχοι για τη σωστή διαχείριση των απορριμμάτων αλλά και για να βρεθεί μια ουσιαστική λύση, με δεδομένη την άρνηση των κατοίκων για εγκατάσταση του δεματοποιητή στη θέση «Λίμνες» και την εναπόθεση εκεί των σκουπιδιών.


Πάντως, η μοναδική εξέλιξη που υπάρχει μέχρι σήμερα είναι η αποπνικτική ατμόσφαιρα που επικρατεί στην πόλη του Πύργου αλλά και στα χωριά του δήμου, τη στιγμή που τα σκουπίδια για ακόμα μια φορά σχηματίζουν... βουνά στους δρόμους και τις γειτονιές.

Χαρακτηριστική μάλιστα είναι η εικόνα σε ορισμένα σημεία της πόλης του Πύργου, όπου τα σκουπίδια φαίνεται να καλύπτουν μεγάλο μέρος των δρόμων, με αποτέλεσμα η κίνηση των οχημάτων να γίνεται με δυσκολία στα σημεία αυτά.

Φόβοι επίσης εκφράζονται και για την πιθανότητα πλημμυρών σε περίπτωση που υπάρξουν έντονες βροχοπτώσεις στην περιοχή.

ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΥ-patrisnews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ