2013-11-21 21:36:02
Φωτογραφία για ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕ... ΡΟΝΑΛΝΤΟ Ο ΡΟΝΑΛΝΤΙΝΙΟ
Ο Ροναλντίνιο εκθείασε και αυτός τον Κριστιάνο Ρονάλντο για την απόδοσή του και τα τέσσερα γκολ στα μπαράζ πρόκρισης στο Μουντιάλ κόντρα στην Σουηδία!

Ο παίκτης της Ατλέτικο Μινέιρο εκθείασε τον διεθνή αστέρα της Ρεάλ αλλά και την Πορτογαλία, τονίζοντας ότι περιμένει τον «CR 7» στη Βραζιλία, ενώ μίλησε και για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στη Μίλαν!

«Τα παιχνίδια μπαράζ για την πρόκριση στο Μουντιάλ ανάμεσα στη Σουηδία και την Πορτογαλία ήταν πολύ σημαντικά τόσο για μένα όσο και για τη χώρα μου, που διοργανώνει το επόμενο Μουντιάλ. Ανάμεσα σε δυο μεγάλες ομάδες, μεταξύ δυο σπουδαίων άσων, ο ένας ήταν μάλιστα και πρώην συμπαίκτης μου στη Μίλαν. Ο άλλος μεγάλος παίκτης είναι βέβαια ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με το οποίο έχω παίξει αντίπαλος. Αυτός ο παίκτης έκανε την διαφορά. Λέω τόσο στον Ρονάλντο όσο και σε ολόκληρη την ομάδα της Πορτογαλίας ότι τους καλωσορίζω στην Βραζιλία. Όλοι μας εδώ αναγνωρίζουμε το ταλέντο σας», υπογράμμισε ο «Ρόνι» στο «Game» και συνέχισε:

«Το πορτογαλικό ποδόσφαιρο έχει πολλούς παίκτες με ποιότητα και υψηλή τεχνική, όπως και οι Βραζιλιάνοι. Ελπίζω και η Πορτογαλία να κάνει ένα σπουδαίο τουρνουά. Θα γίνει ένα σπουδαίο Παγκόσμιο Κύπελλο, περιμένουμε να είναι η πιο λαμπερή διοργάνωση στην ιστορία του θεσμού, με οκτώ ομάδες που έχουν σηκώσει την κούπα να είναι παρούσες»!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ