2013-11-22 12:48:24
Φωτογραφία για Ξεσπά η γυναίκα του 28χρονου: Ο δήθεν φίλος του ήταν μπροστά και δεν τον προστάτεψε
Δεν μπορεί να πιστέψει η γυναίκα του 28χρονου που δολοφονήθηκε την Τρίτη το βράδυ στην Ομόνοια πως δεν θα ξαναδεί ποτέ το σύζυγό της. Η γυναίκα είναι σοκαρισμένη καθώς όλη της η ζωή άλλαξε από τη μία μέρα στην άλλη.

Όπως σας γράψαμε από το star.gr, ο άτυχος 28χρονος από την Ηλεία, ο οποίος ήλθε στην Αθήνα επειδή ο πεθερός του θα έκανε επέμβαση, συνόδευσε μαζί με έναν φίλο του μια γνωστή του δεύτερου, που διεκδικούσε τα δεδουλευμένα της, από τον εστιάτορα στον οποίο εργαζόταν.

Όταν έφτασαν στο κατάστημα, στην οδό Γερανίου στην Ομόνοια, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος όχι μόνο δεν της έδωσε τα λεφτά αλλά φώναξε έναν μπράβο, που όπως αποδείχθηκε ήταν πρώην πυγμάχος, ο οποίος άρχισε να χτυπάει τον 28χρονο μέχρι θανάτου, με μπουνιές και κλοτσιές στο κεφάλι!

Όπως υποστηρίζει η συζυγός του ο «φίλος» του συζύγου της που ήταν μαζί του τη στιγμή της δολοφονίας έμεινε απλώς παρατηρητής και δεν έκανε τίποτα για να τον προστατέψει.


«Μίλησα στις 4 το απόγευμα μαζί του, όταν γύρισα από το νοσοκομείο. Ο πατέρας μου είχε μπει μέσα, αλλά δεν έκανε επέμβαση. Εγώ δεν ήξερα ότι ο Τάσος θα ερχόταν στην Αθήνα. Το μάθαμε την άλλη μέρα», είπε αρχικά η σύζυγός του.

«Αυτά που λένε για τον φίλο του, τον δήθεν φίλο του, είναι όλα ψέματα. Αυτός τον έμπλεξε. Ο Τάσος δεν ήξερε τίποτα. Δεν ήξερε να έρθει στην Ομόνοια. Από Αθήνα δεν ήξερε τίποτα. Αυτόν τον φίλο, τον παίρναμε τηλέφωνο αλλά στην αρχή δεν το σήκωνε... Ήταν μπροστά όταν χτύπαγαν τον Τάσο και δεν έκανε τίποτα»

Πηγή: ΣΚΑΙ
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ