2013-11-22 12:52:52
Φωτογραφία για Αυτός ο ανιστόρητος αλήτης αμφισβητεί ότι η Δημοκρατία γεννήθηκε στην Ελλάδα
Γράφει ο Α.

Ένα ανιστόρητο τιποτένιο ανθρωπάκι που δεν γνώρισε ποτέ την αγάπη των γονιών του -διότι έτσι είναι οι Γερμανοί-, με δηλώσεις του, προσπαθεί να ανατρέψει την ιστορία της ανθρωπότητας. Αντί για συγνώμη και "τουμπεκί" βγαίνουν στην επίθεση, όπως μόνο οι...βάρβαροι Γερμανοί ξέρουν να κάνουν. 

Διαβάστε λοιπόν τι δήλωσε ο ανθέλληνας Ρόμαν Χέρτσογκ:

«Τα πράγματα μάλλον έγιναν όπως συνήθως: Γνώριζε κανείς τις οικονομικές αδυναμίες, ενώ από την άλλη πλευρά δεν υπήρχαν προβλήματα σε θέματα, όπως τα ανθρώπινα δικαιώματα ή η θρησκεία. Η Τουρκία αμέσως παραδίπλα είναι μεν οικονομικά πολύ πιο ισχυρή, αλλά τα θέματα αυτά δεν συνάδουν», δήλωσε ο πρώην πρόεδρος της Γερμανίας στην εφημερίδα «Der Handelsblatt» και, όταν ο δημοσιογράφος κάνει λόγο για το «μπόνους» της Ελλάδας, ως γενέτειρας της δημοκρατίας, απαντά: «Ως γενέτειρα της δημοκρατίας θεωρώ την Ελβετία και την Αγγλία και όχι την Ελλάδα».


Για ποια Ελβετία και ποια Αγγλία μας μιλάς ρε αληταρά Χέρτσογκ;

Να μου πεις ότι η Ελβετία είναι η γενέτειρα του μαύρου χρήματος, άντε και στα σοκολατάκια θα το δεχθώ. Να μου πεις ότι η Αγγλία είναι η γενέτειρα του ποδοσφαίρου και των αιμομιξιών, οργίων, μέθυσων και ανώμαλων, θα το επικροτήσω. 

Αλλά να δηλώσεις ότι Ελβετία και Αγγλία γέννησαν τη Δημοκρατία, από που και ως που;;;

Είσαι ένας χυδαίος βρωμογερμανός που χρωστάς στον ελληνικό λαό εκατομμύρια ευρώ.

Είσαι ένας Γερμανοτσολιάς που έχεις φέρει εσύ και οι όμοιοί σου τον ελληνικό λαό στη χειρότερη κατάσταση μετά τον Β' Παγκόσμιο πόλεμο. 

Τολμάτε τώρα αληταράδες να αμφισβητείτε την ελληνική δημοκρατία και την ιστορία που έχει γραφτεί από σπουδαίους ανθρώπους Παγκοσμίως;

Τολμάτε να αμφισβητείτε την ελληνική ψυχή;

Τολμάτε διότι απλά φοβόσαστε. 

Ο Έλληνας από μωρό γνωρίζει τη γονεϊκή αγάπη, πράγμα το οποίο στις δικές σας οικογένειες δεν υπάρχει ούτε καν στο λεξικό σας.

Σας γεννάνε και σας πετάνε σε μια γωνιά, με αποτέλεσμα να μεγαλώνετε μόνοι από μωρά, σαν τα ζώα. Και λογικό είναι να είστε ζώα. Έτσι απλά κύριε Χέρτσογκ.

Ανακάλεσε όσο πιο σύντομα μπορείς...αλήτη.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ