2013-11-22 14:46:45
Φωτογραφία για ΚΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ : ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Μαχητικότητα, τρέξιμο και συγκέντρωση χρειάζεται ο Πανθρακικός στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε ο Δημήτρης Κουτσόπουλος.

Η ομάδα της Κομοτηνής αντιμετωπίζει αύριο (23/11, 19:30) εντός έδρας τον Ολυμπιακό για τη 12η αγωνιστική της Superleague και ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων τόνισε πως... «είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά εμείς θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε ό,τι καλύτερο».

Παράλληλα, επεσήμανε πως η ομάδα του δεν μπορεί να παίξει... ανοιχτά σε αυτό το παιχνίδι, αλλά θα πρέπει να κλείσει τους χώρους στην προσπάθεια να πάρει κάτι θετικό από το ματς με τους ερυθρόλευκους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό: «Σίγουρα θα είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι αφού παίζουμε με την καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά εμείς θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε ό,τι καλύτερο. Θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια και βλέπουμε».


Για το τι πρέπει να κάνει ο Πανθρακικός στο συγκεκριμένο παιχνίδι: «Να είμαστε συγκεντρωμένοι. Με τέτοιους αντιπάλους δεν μπορείς να ανοιχτείς. Να κλείσουμε καλά τους χώρους και με κάθε δυνατή προσπάθεια να πάρεις κάτι θετικό. Χρειάζεται μαχητικότητα, τρέξιμο και να κάνεις το καλύτερο για την ομάδα σου. Όλοι περιμένουμε ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει το πρωτάθλημα. Εμείς είμαστε μια νέα ομάδα και προσπαθούμε να παλέψουμε τα παιχνίδια. Θέλει προσπάθεια. Θα έχει κόσμο το γήπεδο και μακάρι να βοηθήσει και ο καιρός γιατί χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ