2013-11-23 14:48:06
Φωτογραφία για ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΝΑ... ΘΥΣΙΑΣΤΕΙ Ο ΝΤΟΜΕΝΙΚΑΛΙ
Πρόθυμος να χάσει τη θέση του για να επιστρέψει η Ferrari στις νίκες είναι ο Στέφανο Ντομενικάλι. Το αφεντικό της σκουντερία θα καλωσόριζε τον Ρος Μπρον ακόμη και αν τον αντικαθιστούσε, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Το συμφέρον της Ferrari βάζει πάνω από όλα ο Στέφανο Ντομενικάλι, ο οποίος σχολιάζοντας τις φήμες περί αποχώρησης του Ρος Μπρον από τη Mercedes, τονίζει πως θα τον ήθελε στη σκουντερία ακόμη και αν τον αντικαθιστούσε.

Το αφεντικό της ιταλικής ομάδας δήλωσε πως δεν θα έχει πρόβλημα να… υποβιβαστεί αν ο ερχομός του Μπρον σηματοδοτούσε την επιστροφή της Ferrari στις νίκες.

«Σέβομαι πολύ τον Ρος ως φίλο αρχικά και ως επαγγελματία. Σίγουρα αν είναι η καλύτερη λύση θα ήθελα να με αντικαταστήσει σήμερα κιόλας. Αυτό που θέλω είναι να επιστρέψει η Ferrari στις νίκες. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια θα μπορούσαν οι τίτλοι να είναι 2-2 για εμάς και τη Red Bull και όχι 4-0 που είναι τώρα. Έτσι από τη μία πλευρά είναι απογοητευτικό, αλλά από την άλλη αποτελεί κίνητρο, καθώς αν δουλέψεις σωστά μπορείς να επιστρέψεις στο όνειρο».

Ο Μπρον βρίσκονταν στη Ferrari τη… χρυσή δεκαετία 1997 μέχρι το 2006.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ