2013-11-23 21:43:39
Φωτογραφία για Θ. Πολίτης: «Λυπηρή η πολεμική Κανελλοπούλου προς τη Μονή Βερίνου»
Σε σχόλιο του ο πρώην νομαρχιακός σύμβουλος κ. Θεόδωρος Πολίτης τονίζει πως «με ιδιαίτερη λύπη ενημερώθηκα από τα τοπικά Μέσα ενημέρωσης για την πρόσφατη παρέμβαση της βουλευτού Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ κας Μαρίας Κανελλοπούλου, σχετικά με την παράταση από το Υπ. Παιδείας της παραχώρησης έκτασης στη Μονή Αγ. Ιωάννη του Θεολόγου στο Βερίνο Αχαΐας.

Η κα Κανελλοπούλου στο δηκτικό της σχόλιο, κάνει αναφορά σε φιλέτα που παραχωρούνται στην Εκκλησία, σε επιχειρηματικές δραστηριότητες και υπερπολυτελή ξενοδοχεία, και όλα αυτά με ένα ύφος αρκετά ειρωνικό κι επιθετικό.»

Και προσθέτει ο κ. Πολίτης χαρακτηριστικά: «Αναρωτιέμαι, έχει εικόνα η εκπρόσωπος των Αχαιών για τη δραστηριότητα της Μονής; Έχει γνώση η βουλευτής μας του πολυσχιδούς φιλανθρωπικού έργου που επιτελούν οι μοναχές για δεκαετίες και που στις σημερινές συνθήκες –όντας πιο αναγκαίο από ποτέ- έχει ενταθεί και επεκτείνεται συνεχώς;

Αν όχι, καλό είναι να ρωτήσει τους Αιγιαλείς ψηφοφόρους της και άλλη φορά, προτού προτρέξει σε αντίστοιχου χαρακτήρα ιδεοληπτικές παρεμβάσεις, ας έχει υπόψη ότι οι Αχαιοί την εξέλεξαν για να τους εκπροσωπεί κι όχι απλά για να υπηρετεί τις κεντρικές πολιτικές προσταγές του κόμματός της.»
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ