2013-11-23 22:15:02
Φωτογραφία για ΒΙΝΤΕΟ-Ναδάλ εναντίον Τζόκοβιτς στον παγετώνα
Από το 1978 και τον αγώνα επίδειξης ανάμεσα στον Τζίμι Κόνορς και στον Μπγιορν Μποργκ είχε να υποδεχθεί η Αργεντινή τους δύο κορυφαίους τενίστες στον κόσμο.

Και οι Αργεντινοί φρόντισαν αυτό το ταξίδι να το θυμούνται για πάντα ο Ράφα Ναδάλ και ο Νόβακ Τζόκοβιτς, οι οποίοι πρέπει να έχουν... κουραστεί να βλέπουν ο ένας τον άλλον.

Διαμόρφωσαν ένα γήπεδο τένις σε ένα πλοίο και πήγαν τους δύο κορυφαίους αθλητές στην Παταγονία, στον παγετώνα Περίτο Μορένο, ένα από τα... θαυμαστά μέρη που αξίζει κάποιος να δει. Με φόντο τον παγετώνα αντάλλαξαν μπαλιές.

Έβγαλαν τα ισοθερμικά μπουφάν, έμειναν με τα κοντομάνικα και τα σορτς και συνέβαλαν με το δικό τους τρόπο στην τουριστική διαφήμιση των αξιοθέατων της Αργεντινής. Παρότι κρύωναν, δεν έπαψαν να χαμογελούν. Την Κυριακή (24/11) θα παίξουν ξανά στα... ζεστά αυτή τη φορά, στο Μπουένος Άιρες.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ναδάλ έχει αγωνιστεί σε... ιδιαίτερη επιφάνεια. Κάποτε είχε παίξει με τη Σερένα Γουίλιαμς στο νερό, ενώ το 2007 είχε νικήσει τον Ρότζερ Φέντερερ στη "Μάχη των Επιφανειών" στην Πάλμα ντε Μαγιόρκα. Το φιλέ είχε χωρίσει το κορτ σε χορτάρι και χώμα.


Το 2005 ο Φέντερερ είχε αντιμετωπίσει τον Άντρε Άγκασι στο ελικοδρόμιο του ξενοδοχείου "Burj Al Arab" στο Ντουμπάι. Το ελικοδρόμιο βρίσκεται στον... αέρα σε ύψος 321 μέτρων!

Ένα χρόνο αργότερα η Λίντσεϊ Ντάβενπορτ και η Μαρία Σαραπόβα ήπιαν σοκολάτα μετά την αναμέτρηση τους σε κλειστό χειμερινό resort στο Ντουμπάι.

Πηγή: sport24.gr
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ