2013-11-23 22:45:09
Φωτογραφία για Τα γραφεία της Nokia στο Espoo θα γίνουν γραφεία της Microsoft
H εξαγορά της Nokia από την Microsoft θα φέρει σημαντικές αλλαγές στην εταιρεία. Τα ιστορικά γραφεία της Nokia στο Espoo της Φιλανδίας σύντομα θα γίνουν γραφεία της Microsoft.

Μετά την ολοκλήρωση των διαδικαστικών, η Microsoft θα καταλάβει κυριολεκτικά τα σημερινά κεντρικά γραφεία της Nokia στην πόλη Espoo. Πριν καιρό η Nokia πούλησε τα γραφεία αλλά συνέχισε να τα χρησιμοποιεί μέσω leasing μίσθωσης. Η Microsoft θα εκμεταλλευτεί την ευκαιρία και θα χρησιμοποιήσει τα γραφεία ως βάση της εταιρείας στην Φινλανδία. Σύμφωνα με της δηλώσεις του Steve Ballmer, η Microsoft σκοπεύει να παραμένει στην Φινλανδία και το Espoo και να συνεχίσει την δουλειά ανάπτυξης κινητών και τεχνολογιών εκεί ακριβώς που δούλευε η Nokia.

Οι εργαζόμενοι της Nokia που δεν είναι μέρος της πώλησης του Nokia Devices & Services που θα αγοράσει η Mircosoft, θα μεταφερθούν σε ξεχωριστά γραφεία στην περιοχή Karaportti.

Όλα αυτά αν ο νέος CEO της Microsoft τηρήσει και ακολουθήσει τις υποσχέσεις του απερχόμενου Steve Ballmer. Στο τεχνολογικό τοπίο των smartphones όλα μπορούν να αλλάξουν μέσα σε μήνες.
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ