2013-11-23 22:46:06
Φωτογραφία για ΜΙΤΣΕΛ : ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ...
Ο Ολυμπιακός πέτυχε ακόμα μια ευρεία νίκη με 1-4 επί του Πανθρακικού στην Κομοτηνή αυτή τη φορά, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Superleague και πλέον στρέφει την προσοχή του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν στην Γαλλία, την προσεχή Τετάρτη.

Οι ερυθρόλευκοι για ακόμα ένα παιχνίδι, χωρίς να ανεβάσουν ιδιαίτερα υψηλούς ρυθμούς, έφυγαν με το «διπλό» από την έδρα του Πανθρακικού και η διακοπή του πρωταθλήματος, δεν φάνηκε να... επηρεάζει τους παίκτες του Μίτσελ.

Σε αυτό ακριβώς στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης και ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος δήλωσε ότι ήθελε να δει αυτό ακριβώς που έκανε η ομάδα του το Σάββατο το απόγευμα στην Κομοτηνή, ενώ τόνισε ότι οι ερυθρόλευκοι συνέχισαν από εκεί που σταμάτησαν στο τελευταίο τους ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ, λίγο πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος.

«Και σήμερα θέλαμε να κερδίσουμε και να συνεχίσουμε την καλή παρουσία μας μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, συνεχίζοντας με κανονικό ρυθμό όπως πριν την διακοπή του πρωταθλήματος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ο Μίτσελ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ