2013-11-24 13:32:06
Φωτογραφία για ΑΠΟΘΕΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΚΑΙ... «ΔΙΠΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ»!
Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα και από την Κομοτηνή με ευρεία νίκη και συνέχισε την ξέφρενη πορεία του προς τον τίτλο, χωρίς να επηρεάζεται ούτε από το ροτέισον, ούτε από τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εθνικών ομάδων.

Μάλιστα μετά από τέτοιου είδους ανάπαυλα, οι ερυθρόλευκοι επιστρέφουν με τεσσάρες στη Σούπερλίγκα. 4-0 την Ξάνθη στην πρώτη διακοπή, 4-1 τον Πλατανιά στη δεύτερη, 4-1 τώρα τον Πανθρακικό. Το πρωτάθλημα διακόπτεται πολύ συχνά, η φόρα του Ολυμπιακού είναι αδιάκοπη!

Οι περισσότεροι από 2.500 οπαδοί του Θρύλου που βρέθηκαν στην Κομοτηνή αποθέωσαν τον Μίτσελ και τους παίκτες του στη διάρκεια αλλά και μετά τον αγώνα. Όμορφες εικόνες και έξω από το γήπεδο της πόλης, με δεκάδες πιτσιρίκια από τη σχολή του Ολυμπιακού να ποζάρουν ευτυχισμένα για φωτογραφίες με τους ερυθρόλευκους και να παίρνουν αυτόγραφα.

Ενώ οι οπαδοί ζητούσαν από την ομάδα νίκη και στη Γαλλία, την Τετάρτη με την Παρί Σεν Ζερμέν. Και στο Λιμάνι το πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν φέτος ακόμα και αυτό. Να παίξουν στα ίσα την πανίσχυρη γαλλική ομάδα στο Παρκ Ντε Πρενς, έστω κι αν η διαφορά δυναμικότητας είναι υπαρκτή.


Ο Μίτσελ παρέλαβε μία ανθοδέσμη μετά το ματς, ενώ είχε για αρκετή ώρα συζήτηση με τον Γρηγόρη Γεωργάτο στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης. Ο Ισπανός τεχνικός ήταν σε ένταση στο πρώτο ημίχρονο όσο έβλεπε ότι η ομάδα του δεν έπαιζε καλά, αλλά στην επανάληψη ηρέμησε και στην επιστροφή το κλίμα ήταν εξαιρετικό, με συνθήματα για διπλό στη Γαλλία και σχετικές παροτρύνσεις από τους οπαδούς.

Ο Ολυμπιακός αφήνει τώρα το πρωτάθλημα και τα ρεκόρ που κυνηγάει (το καλύτερο ξεκίνημα από την εποχή του Μπούκοβι, ενώ έφτασε και τις 28 αναμετρήσεις χωρίς ήττα εκτός έδρας και θέλει άλλες δύο αήττητες με Άρη και Απόλλωνα για να σπάσει και την επίδοση της ομάδας του Γουλανδρή), με το ενδιαφέρον να στρέφεται αποκλειστικά πλέον στο ματς με τους Γάλλους.

Κανονικά θα δοκιμάσει να προπονηθεί ο Σιόβας, ενώ επέστρεψε και ο Μετζανί από την Αλγερία το Σάββατο και έκανε προπόνηση στο Ρέντη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ