2013-11-24 19:11:07
Φωτογραφία για ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΓΙΑ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΚΑΙ... ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ! (ΡΗΟΤΟ)
Νωρίς άρχισαν τα αφιερώματα για τις φιναλίστ των τελικών του Μουντιάλ, με την ιστοσελίδα "goal.com" να στέκεται στην Ελλάδα και ειδικά στον Κώστα Μήτρογλου.

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού έχει αναγκάσει όλη την Ευρώπη να ασχολείται μαζί του και φυσικά δεν είναι τυχαία η αναφορά του δημοσιεύματος στο γεγονός που τον θέλει να ξεχωρίζει από το ελληνικό συγκρότημα.

«Αν υπάρχει ένα όνομα που κάνει αίσθηση στην Ευρώπη αυτή τη σεζόν - εκτός από τους προφανείς - είναι αυτό του Κώστα Μήτρογλου. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού είναι το ακριβώς αντίθετο από την αμυντική τακτική της Ελλάδας. Ενώ η Εθνική καθοδηγούμενη από τον Φερνάντο Σάντος, αρέσκεται στο κλειστό παιχνίδι, στον Μήτρογλου αρέσει να σκοράρει», γράφει το δημοσίευμα και συνεχίζει ακόμα πιο αποθεωτικά.

«Η πολύ καλή θέση της Ελλάδας (δεύτερη) στα προκριματικά οφείλεται σε αυτόν. Με τον Ολυμπιακό έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών ομάδων, όπως έκανε πέρυσι ο Μπουράκ Γιλμάζ της Γαλατάσαραϊ. Σε 22 παιχνίδια έχει σκοράρει 23 γκολ, όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο της Ρεάλ Μαδρίτης. Στην Ελλάδα δεν ήταν πάντα βασικός, δεν έβαζε πάντα γκολ, αλλά έχει γίνει καθοριστικός».

Καταλήγοντας το άρθρο προσθέτει. «Στα 25 του, έχει οκτώ γκολ σε 28 εμφανίσεις με την Ελλάδα. Στα προκριματικά τέσσερα σε επτά. Τρία εκ των οποίων στα παιχνίδια με τη Ρουμανία. Δύο στο πρώτο και ένα στο δεύτερο σφράγισαν τη συμμετοχή της Ελλάδας σε ακόμα ένα παγκόσμιο Κύπελλο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ