2013-11-24 21:36:06
Φωτογραφία για Τα μωρομάντηλα δεν είναι μόνο για τα παιδιά - 15 άγνωστες χρήσεις τους που λύνουν τα χέρια
Οσες γυναίκες έχουν μωρό γνωρίζουν πολύ καλά ότι τα μωρομάντηλα δεν χρησιμεύουν μόνο για την υγιεινή του παιδιού. Εχοντας βρεθεί μπροστά σε αρκετές δύσκολες καταστάσεις και έχοντας μαζί τους τα μαγικά αυτά μαντηλάκια έχουν ανακαλύψει και άλλες χρήσεις τους. Για όσες γυναίκες δεν έχουν παιδιά και αγνοούν τη χρησιμότητα των υγρών μαντηλιών παρακάτω παρουσιάζονται 15 χρήσεις τους που δεν... έχουν φανταστεί.

Σύμφωνα με το Cosmos.gr τα μωρομάντηλα έχουν και τις παρακάτω 15 χρήσεις:

Αφαιρούν λεκέδες από ποτό και φαγητό από παντού. Ρούχα, έπιπλα, χαλιά.Αφαιρούν τη.... ζωγραφική των μικρών «Πικάσο» από τους τοίχους.Αφαιρούν το μακιγιάζΑφαιρούν από τα ρούχα λεκέδες που δημιουργούνται από το αποσμητικόΧρησιμοποιούνται και αντί του... ντους, για την προσωπική υγιεινή κατά τη διάρκεια της ημέρας.Καθαρίζουν τα παιδικά παιχνίδιαΧρησιμοποιούνται και για τη διατήρηση της υγιεινής των κατοικίδιωνΚαθαρίζουν τα δερμάτινα παπούτσια από τη σκόνηΠροστατεύουν τα πλακάκια του μπάνια και τα είδη υγιεινής από τη μούχλαΑφαιρούν τη βρώμα από τους υαλοκαθαριστήρες του αυτοκινήτου και μπορούν να χρησιμοποιηθούν γενικότερα για την καθαριότητα του εσωτερικού του αυτοκινήτουΜπορούν να χρησιμοποιηθούν και αντί χαρτιού υγείαςΑφαιρούν αποτελεσματικά τη σκόνη από τα ξύλινα δάπεδαΧρησιμεύουν και ως..
. αποσμητικό χώρο αν εμποτιστούν με μια δυο σταγόνες κάποιου αιθέριου ελαίουΧρησιμοποιούνται και για να ενεργοποιήσουν την κόλλα στην πίσω όψη των γραμματοσήμωνΚαθαρίζουν όλα τα αντικείμενα του σπιτιού που συνηθίζουν να μαυρίζουν από την πολύ χρήση, όπως τα πληκτρολόγια και τα τηλέφωνα.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ