2013-11-24 23:43:13
Φωτογραφία για «ΜΕ 7 εκ. ΛΙΡΕΣ... ΑΝΤΙ-ΣΟΥΑΡΕΣ Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ»
Αγγλικό δημοσίευμα αναφέρει πως η Λίβερπουλ προσφέρει 7 εκ. λίρες για τον Μήτρογλου, επισημαίνοντας πως αναμένεται να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Σουάρες στην επίθεση των "reds".

Νέο αγγλικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο "πιστολέρο" του Ολυμπιακού βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Λίβερπουλ, επισημαίνει πως ο προπονητής των "reds", Μπρένταν Ρότζερς, βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου ώστε να παρακολουθήσει από κοντά τον Έλληνα σέντερ-φορ στα ματς κόντρα στην Ρουμανία και υπογραμμίζει πως έχει μείνει εντυπωσιασμένος από τις ικανότητες του επιθετικού των ερυθρόλευκων.

Το δημοσίευμα έχει ως τίτλο πως η Λίβερπουλ ετοιμάζεται να προσφέρει στον Ολυμπιακό 7.000.000 λίρες (περίπου 8.500.000 ευρώ) για να τον αποκτήσει και τον χαρακτηρίζει ως τον αντικαταστάτη του Ουρουγουανού στράικερ της ομάδας, Λουίς Σουάρες, ο οποίος ενδέχεται να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα στο τέλος της σεζόν.

Παράλληλα, το δημοσίευμα τονίζει πως για τον Μήτρογλου υπάρχει ενδιαφέρον και από την Άρσεναλ, ενώ αποθεώνει τον επιθετικό του Θρύλου για την έφεση που έχει στο γκολ, αναφέροντας πως έχει πετύχει 14 γκολ σε 10 ματς στο πρωτάθλημα, αλλά και πως ήδη έχει σημειώσει τέσσερα χατ-τρικ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ