2013-11-25 14:12:04
Φωτογραφία για Η... «ΛΥΣΣΑ» ΤΟΥ ΙΜΠΡΑΪΜΟΒΙΤΣ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν είναι μόνον ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, αλλά ο Σουηδός φορ είναι σαφώς ο υπ' αριθμόν ένα κίνδυνος για τον Ολυμπιακό το βράδυ της Τετάρτης στο Παρκ Ντε Πρενς.

Και το κακό είναι ότι ο Ιμπραϊμοβιτς βρίσκεται σε περίοδο «λύσσας»! Όχι μόνον επειδή δεν θα είναι παρών στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, για το οποίο μάλιστα, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ) προέτρεψε τους φίλους του ποδοσφαίρου να μην το παρακολουθήσουν επειδή δεν θα παίξει εκείνος!

Το... «τρομερό παιδί» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου έχει σεληνιαστεί εδώ και καιρό στη φετινή περίοδο. Και έχει μπροστά του κάποια προσωπικά ρεκόρ που θέλει να καταρρίψει.

Δείτε τι έχει κάνει φέτος, όπως παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr":

Στα τελευταία 11 παιχνίδια του με την εθνική Σουηδίας και την Παρί έχει βάλει 17 γκολ!!!

Μπήκε στη λίστα των 10 παικτών στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ που έχουν κάνει καρέ σε ένα παιχνίδι, με τα 4 γκολ που έβαλε στην Άντερλεχτ στις Βρυξέλλες.


Και με τα 7 γκολ που έχει βάλει μέχρι στιγμής στο γκρουπ θέλει να γίνει ο παίκτης με τα περισσότερα τέρματα στην ιστορία της διοργάνωσης σε φάση ομίλων. 8 έχει βάλει φέτος ο Κριστιάνο Ρονάλντο (με τον οποίο είναι σε διαρκή ανταγωνισμό) και παλιότερα ο Ρουντ Φαν Νιστελρόι, ο Πίπο Ιντσάγκι και ο Ερνάν Κρέσπο.

Μια μεγάλη πρόκληση για τον Ολυμπιακό θα είναι να σταματήσει την Τετάρτη την ξέφρενη πορεία του Σουηδού σούπερ σταρ.

Ένας Ολυμπιακός που έχει μία από τις καλύτερες άμυνες στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, έχοντας δεχτεί μόλις 4 γκολ σε 12 αγωνιστικές στη Σούπερ Λίγκα. Όσα δηλαδή δέχτηκε από την Παρί σε ένα ματς, ενώ σε άλλα τρία στο Τσάμπιονς Λιγκ του έχει βάλει μόνο ένα γκολ ο Καρντόσο της Μπενφίκα στο Ντα Λουζ.

Κι ένας Ολυμπιακός που έχει τον δικό του "Ίμπρα", τον Κώστα Μήτρογλου, που θα προσπαθήσει από φέτος να γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ευρωπαϊκή ιστορία του συλλόγου. Με τα 12 γκολ του είναι πια πολύ κοντά στον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς που έβαλε 15 και στο Νίκο Αναστόπουλο που πέτυχε 14 στις δικές τους μεγάλες καριέρες.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ