2013-11-25 14:31:53
Φωτογραφία για Στη Ρόδο συσχετίζουν τις πλημμύρες και τους νεκρούς με τα δάκρυα της εικόνας του Ταξιάρχη
Όπως είχε γίνει γνωστό δύο εικόνες του Ταξιάρχη στο εκκλησάκι του παλιού νεκροταφείου της Ιαλυσού είχαν αρχίσει να δακρύζουν στις 26 Οκτωβρίου, γεγονός που άλλοι χλεύασαν κι άλλοι πίστεψαν.

Μετά την πρωτοφανή θεομηνία που έπληξε το νησί και η οποία κατέληξε σε τραγωδία, ένα ερώτημα έρχεται στα χείλη των κατοίκων.

"Ήταν η προειδοποίηση για την καταστροφή που θα ερχόταν!". Αυτή η φράση είναι στα χείλη όλων των κατοίκων της Ιαλυσού που βιώνουν πρωτόγνωρες καταστάσεις απο την θεομηνία που κτύπησε την περιοχή τους, όπως αναφέρει το verena.gr

Βιβλική καταστροφή

Στον σταθμό Βήμα 99,5 μίλησε και αντιπεριφερειάρχης Φώτης Χατζηδιάκος, ο οποίος έκανε λόγο για «πρωτοφανές φαινόμενο» όσον αφορά στην ένταση της βροχόπτωσης. «Μέσα σε μία ώρα έγινε βιβλική καταστροφή» είπε χαρακτηριστικά.

Πολλές περιοχές του νησιού έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ενώ σημειώθηκαν και διακοπές στην ηλεκτροδότηση και την υδροδότηση.

Παρόμοια καταστροφή οι κάτοικοι είχαν να αντιμετωπίσουν από το 1988.

Το τραγικό είναι ότι δύο γυναίκες έχασαν τη ζωή τους από την θεομηνία ενώ δύο ακόμη άτομα αγνοούνται και οι έρευνες για τον εντοπισμό τους συνεχίζονται.

Διαβάστε περισσότερα: Δάκρυσε η εικόνα του Ταξιάρχη στη Ρόδο
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ