2013-11-26 03:22:06
Φωτογραφία για Την Πέμπτη η συνάντηση κορυφής!
Τα πάντα κινούνται σε ρυθμούς... διοικητικούς στον Παναθηναϊκό.

Μπορεί σε αγωνιστικό επίπεδο, η ομάδα να... βρίσκεται σε ανοδική πορεία, εντούτοις αυτό που "καίει" δεν είναι άλλο από τις εξελίξεις σχετικά με το διαφαινόμενο μπάσιμο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα δρώμενα της ΠΑΕ.

Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, την Πέμπτη αναμένεται να γίνει το πολυπόθητο ραντεβού ανάμεσα στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ και τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο, ώστε να συζητήσουν το πλάνο του πρώτου για την ενεργοποίησή του στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Οι δυο πλευρές συνομίλησαν, μέσω τρίτων, και η κατεύθυνση που δόθηκε είναι να οριστεί όσο το δυνατόν πιο σύντομα η συνάντηση και να μην... σέρνεται το θέμα.

Αρχικά, το ρεπορτάζ έλεγε ότι θα τα έλεγαν την Παρασκευή, αλλά επιθυμία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είναι να μην χαθεί χρόνος και γι' αυτό θα οριστεί μια ημέρα πριν το μεταξύ τους ραντεβού, εκτός αν αλλάξει κάτι στην πορεία.


Εκεί, θα τεθούν επί τάπητος η πρόταση του Γιαννακόπουλου, η επιθυμία του για διαχειριστικό και οικονομικό έλεγχο, αλλά και οι ενστάσεις του σχετικά με το αναλάβει τα χρέη της ΠΑΕ.

Επιπλέον, πολύ πιθανό να υπάρξει συνάντηση και με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Ηλία Μιχαλαριά, ώστε να δει πως μπορεί να βοηθήσει πιο ενεργά και τη "Μάνα του Λόχου".

Όπως και να 'χει, οι επόμενες ημέρες αναμένονται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και θα υπάρξουν εξελίξεις που θα ορίσουν εν πολλοίς το μέλλον του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού.
woop.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ