2013-11-26 07:42:05
Φωτογραφία για Ο επιχειρηματίας Βλάσης Σταθοκωστόπουλος εξέδωσε ανακοίνωση: «Έχουμε δώσει 10 εκ. και είναι εύρημα τα 18,000;»
Ο Βλάσης Σταθοκωστόπουλος εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με το θέμα που προέκυψε με τη οφειλή 18,000 ευρώ στο ελληνικό Δημόσιο.

«Για έναν ελληνικό όμιλο επιχειρήσεων που απαριθμεί 20 καταστήματα και απασχολεί 500 άτομα μόνιμο προσωπικό , το οποίο υπερδιπλασιάζεται τους καλοκαιρινούς μήνες και έχει καταβάλλει προς το Δημόσιο τους τελευταίους 21 μήνες, 10.000.000€ (δέκα εκατομμύρια ευρώ), σε μια εποχή όπου η οικονομική κρίση που βιώνουμε ως Έλληνες είναι η μεγαλύτερη στην ιστορία μας, το ποσό των 18.000€ (δεκαοχτώ χιλιάδων ευρώ) το οποίο εμφανίζεται ως εύρημα από τις αρμόδιες Αρχές , πρώτα από όλα χρήζει περαιτέρω διευκρίνισης από εμάς τους ίδιους και θα αποτελέσει αντικείμενο εσωτερικής έρευνας για καταλογισμό ευθυνών μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση.

Διευκρινίζεται μόνο ότι η τυπική διαδικασία ενώπιον των αστυνομικών Αρχών διήρκεσε μόλις 4 ώρες και εκκρεμεί η κρίση της ελληνικής δικαιοσύνης στην οποία έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη»

H είδηση της σύλληψης είχε κυκλοφορήσει το βράδυ της Παρασκευής, ενώ ο δικηγόρος του διέψευσε άμεσα το γεγονός.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ