2013-11-26 16:44:06
Φωτογραφία για «Γιατί αγοράζουμε χρυσό μέσα από τα Carrefour»
Με αφορμή τον θόρυβο που προκάλεσε το δημοσίευμα του «fpress», για την λειτουργία της Gold Buyers εντός των super market Carrefour, η εκπρόσωπος της εταιρίας κα Ελένη Βλάχου επικοινώνησε με το site, προκειμένου να δώσει διευκρινήσεις γύρω από την συνεργασία της εταιρίας Gold Buyers με τον Ομιλο Μαρινόπουλου. Η κα Βλάχου επισημαίνει ότι αποτελεί πάγια πρακτική στο εξωτερικό, καταστήματα αγοράς χρυσού να εγκαθίστανται εντός πολυκαταστημάτων και supermarket.

Σας παραθέτουμε το διάλογο

Κα Βλάχου ποια είναι η τελικά η Gold Buyers;

Η εταιρεία Gold Buyers – AΓΟΡΑΣΤΕΣ ΧΡΥΣΟΥ ΕΠΕ, η οποία εντάσσεται στο διεθνή Όμιλο Gold Buyers (www.goldbuyers.com/gr), δραστηριοποιείται στην Ελλάδα με αντικείμενο την αγορά πολυτίμων μετάλλων και λίθων με σκοπό την ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση των. Η εταιρεία δεν ασκεί δραστηριότητα ενεχυροδανειστού.

Βρήκαμε στο διαδίκτυο και άλλη εταιρία με την ίδια επωνυμία. Εχετε κάποια σχέση;


Καμία. Η εταιρία μας έχει λάβει όλες τις απαραίτητες διοικητικές άδειες και υπόκειται σε διαρκείς ελέγχους από δημόσιες αρχές οι οποίες ουδέποτε διαπίστωσαν οιαδήποτε παρατυπία. Δεν πρέπει δε να συγχέεται με άλλες εταιρείες που φέρουν παρόμοιο διακριτικό γνώρισμα. Αγοράζει τα αγαθά που οι πελάτες προσκομίζουν επί τη βάσει των επίσημων τιμών που καθορίζονται για πολύτιμα μέταλλα διεθνώς και τις οποίες αναρτά καθημερινά στα καταστήματά της, ενώ συχνά υπερβαίνει και τις τιμές αυτές. Το προσωπικό της, Έλληνες και Ελληνίδες, είναι άριστα εκπαιδευμένο με βάση τις προδιαγραφές του Ομίλου.

Η Μαρινόπουλος έχει μετοχική σχέση με την Gold Buyers;

Η Εταιρεία Μαρινόπουλος που μας εκμίσθωνε τους χώρους στα πολυκαταστήματά της εισέπραττε μόνο ενοίκιο και δε συμμετείχε στα κέρδη.

Πως πήρατε απόφαση να εγκατασταθείτε σε super market Carrefour;

Είναι γνωστό πως αποτελεί πάγια πρακτική της αγοράς διεθνώς, καταστήματα αγοράς χρυσού να εγκαθίστανται εντός πολυκαταστημάτων.

Πηγή: fpress
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ