2013-11-27 19:25:06
Φωτογραφία για Υπέρ της επένδυσης στο Τοπλού και ο ΣΥΡΙΖΑ!
Μετά από χρόνια αντιδράσεων και διαμάχης φαίνεται ότι μπαίνει τέλος στο σίριαλ "επένδυση Τοπλού"- που πριν μία πενταετία ο κ.Αλαβάνος είχε χαρακτηρίσει Βατοπέδι της Κρήτης ενώ και πρόσφατα ο κ.Μιχελογιαννάκης είχε επιτεθεί με δριμύτητα στο θέμα της επένδυσης καθώς και η βουλευτής κ.Διώτη. Ο ΣΥΡΙΖΑ τώρα τάσσεται υπέρ της επένδυσης στο Τοπλού! Σε δηλώσεις που έκανε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Λασιθίου Κωνσταντίνος Δερμιτζάκης , τάχθηκε υπέρ της επένδυσς η ΙΤΑΝΟΣ ΓΑΙΑ που θα πραγματοποιηθεί σε έκταση του Κοινωφελούς Εκκλησιαστικού Ιδρύματος "Παναγία Η Ακρωτηριανή" από την εταιρεία Loyaward Ltd , θυγατρική της Minoan Group Plc. Πρόκειται για επένδυση της τάξεως των 267 εκατ. ευρώ που πέρασε από σαράντα κύματα για να εγκριθεί από τα φαστ τρακ.

Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Λασιθίου Κωνσταντίνος Δερμιτζάκης στις δηλώσεις του αναφέρει ότι : “Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπέρ της επένδυσης στο Τοπλού , από την στιγμή που τα δεδομένα αναπροσαρμόστηκαν ,όσων άφορα τον αριθμό των κλινών . Έτσι όπως έχει εξαγγελθεί αυτή η επένδυση , είναι εφικτή και την στηρίζουμε.”


Λέει χαρακτηριστικά:

Oσον αφορά την επένδυση Τοπλού που αναφέρατε , πρέπει να ξεκαθαρίσουμε εξ’ αρχής για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπέρ της επένδυσης Τοπλού απ΄τη στιγμή που τα δεδομένα αναπροσαρμόστηκαν και αναφέρομαι συγκεκριμένα για τον αριθμό των κλινών.

Σίγουρα ένας , μια επένδυση των 7000 κλινών η οποία είχε αναγγελθεί , πιστεύουμε ότι δεν ήταν σύμφωνη με τις αντοχές γενικότερα της περιοχής.

Aυτή η επένδυση τώρα όπως έχει εξαγγελθεί πιστεύουμε ότι είναι μια επένδυση εφικτή και τη στηρίζουμε.

Bεβαίως κάποιες προϋποθέσεις που μπαίνουν και οι οποίες αναφέρονται αναλυτικά και στην ανακοίνωση της τοπικής κίνησης εδώ του ΣΥΡΙΖΑ , νομίζω εντάσσονται και στους προβληματισμούς γενικότερα της τοπικής κοινωνίας και νομίζω ότι γίνονται αποδεκτές .

Άρα λοιπόν εν κατακλείδι σας λέω ότι στηρίζουμε την επένδυση όπως έχει δρομολογηθεί τώρα.
cretalive.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ