2013-11-27 19:57:06
Φωτογραφία για ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ : ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ... ΚΕΡΑΣΑΚΙ, ΑΝ...
Μόνο εφόσον ο Ολυμπιακός καταφέρει φέτος να πετύχει τους στόχους του θα έχει σημασία το ρεκόρ διαδοχικών νικών του, σύμφωνα με τον Γιώργο Πρίντεζη.

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης μετρούν ήδη σερί 16 επιτυχιών στους φετινούς επίσημους αγώνες τους και θα ήθελαν να το διευρύνουν αύριο (28/11, 21.00) κόντρα στη Γαλατάσαραϊ, στο ΣΕΦ, μπροστά στον κόσμο τους. Εξάλλου, όπως τόνισε και ο "Πριντ", θα είναι κάτι που ενδεχομένως να αποτελέσει το… κερασάκι στην τούρτα στο φινάλε της σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα είπε Για την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Γαλατάσαραϊ: «Πιστεύω πως το αυριανό (28/11) παιχνίδι δεν έχει σχέση με εκείνο στην αρχή της χρονιάς. Είναι τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Οι γηγενείς παίκτες της Γαλατάσαραϊ έχουν διαφορετικό ρόλο. Εμείς είμαστε πλέον πιο ήρεμοι, έχουμε εξασφαλίσει την πρόκριση και με νίκη νομίζω πως παίρνουμε και την πρώτη θέση».

Για το ρεκόρ που τρέχουν στους επίσημους αγώνες τους φέτος: «Πριν από λίγες ημέρες το πληροφορήθηκα. Εάν στο τέλος της σεζόν έχουμε υλοποιήσει τους στόχους μας το ρεκόρ αυτό θα είναι το… κερασάκι».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ