2013-11-27 22:14:09
Φωτογραφία για Ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση της νέας ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Αχαΐας
"Καθώς πλέον έχει ολοκληρωθεί ουσιαστικά η ανάδειξη όλων των κομματικών οργάνων της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Αχαΐας και η στελέχωση της νέας Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής, επιθυμώ να εκφράσω τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήριά μου προς όλους όσοι μετείχαν στις εσωκομματικές εκλογές για τις Δημοτικές Επιτροπές και τους Θεματικούς Τομείς, είτε από την θέση του υποψηφίου, είτε ως απλοί ψηφοφόροι.

Να ευχηθώ σε όλους όσοι εκλέχτηκαν, δύναμη, σωφροσύνη και αποφασιστικότητα, ώστε να επιτύχουν στο έργο που αναλαμβάνουν σε μία πολύ δύσκολη συγκυρία για την χώρα μας, κατά την οποία η εμπλοκή με τα κοινά, και ιδιαίτερα με τις κομματικές οργανώσεις, απαιτεί μεγάλες αντοχές και αντιμετωπίζει πολλαπλές προκλήσεις.

Για τη Νέα Δημοκρατία στην Αχαΐα, μένει ένα μόνο βήμα για την ολοκλήρωση της εσωκομματικής διαδικασίας: η εκλογή του προέδρου στη Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή, την προσεχή Κυριακή.


Σε αυτή την διαδικασία θα είμαι παρών, ως υποψήφιος πρόεδρος της νέας ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Αχαΐας, πιστεύοντας ότι πρέπει να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί η προσπάθεια που ξεκίνησε το τελευταίο διάστημα για μία ολοκαίνουργια, σε νοοτροπία και αντίληψη, κομματική οργάνωση, με δύο κύριους στόχους:

Πρώτον, τη δημιουργία μίας καλά οργανωμένης περιφερειακής οργάνωσης που θα δημιουργήσει μία νέα σχέση με τις Νεοδημοκράτισσες και τους Νεοδημοκράτες της Αχαΐας.

Δεύτερον, την ποιοτική και ουσιαστική ενίσχυση της φωνής όλων των Αχαιών, ανεξαρτήτως παρατάξεων, προς την κεντρική διοίκηση του κόμματος, αλλά και προς την κεντρική πολιτική σκηνή, συνολικότερα.

Προσωπικά, ανήκω στις τάξεις της Ν.Δ. και μετέχω στις οργανώσεις της από τα πρώτα μαθητικά μου βήματα και γι’ αυτό μπορώ να ξέρω τον πλούτο των ανθρώπων της και τα πόσα μπορεί να προσφέρει, εφόσον κινητοποιήσει το σύνολο του δυναμικού της και συνδυάσει τη νιότη με την εμπειρία.

Παράλληλα, όμως, καθώς σε όλη μου την διαδρομή υπήρξα άνθρωπος της συναίνεσης και της συνεννόησης, αλλά και ένας μαχόμενος επαγγελματίας, γνωρίζω καλά, όχι μόνο την πολύ δύσκολη καθημερινότητα του συνόλου των Ελλήνων από τα δεινά που συσσώρευσε η κρίση, αλλά και τις πολλές αγκυλώσεις του πολιτικού συστήματος, που εν τέλει ευθύνονται για την παρακμή και απαξίωσή του από ένα μεγάλο μέρος του λαού.

Πιστεύω ακράδαντα ότι τα κόμματα του αύριο πρέπει να πασχίζουν για να βρίσκουν κοινά πεδία συνεννόησης, ώστε να διαμορφώνονται ευρείες πολιτικές και κοινωνικές συμφωνίες. Πιστεύω ότι η σύγχρονη πολιτική δεν μπορεί να παράγεται εκ των άνω και να διοχετεύεται στην βάση, αλλά να παράγεται από την βάση και να εκτελείται από την κορυφή. Ιδιαίτερα δε, η ελληνική περιφέρεια, έχει πολλά να διδάξει στο πολιτικό και διοικητικό κέντρο της χώρας.

Την προσπάθεια για αυτά, και πολλά ακόμα, πιστεύω πως θα ξεκινήσουμε στη ΝΟ.Δ.Ε. Αχαΐας από την προσεχή Δευτέρα, όλοι μαζί. Όχι μόνο γιατί είναι ευθύνη μας να αποδείξουμε ότι η Ν.Δ. παραμένει η μεγάλη και σταθερή πολιτική δύναμη του τόπου, αλλά γιατί στα δύσκολα χρόνια που ζούμε, κανένας δεν πρέπει να μένει μόνος του ή να αγωνίζεται μόνο για τον εαυτό του… καλή ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ."

Γιάννης Μάκκας

Πρόεδρος ΝΟΔΕ Ν.Δ. Αχαίας
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ