2013-11-28 00:15:06
Φωτογραφία για Χωρίς προστασία οι κάτοικοι Λογγά - Αγίου Ανδρέα
Στο έλεος των ληστών για ημέρες η δημοτική ενότητα Αίπειας του Δήμου Μεσσήνης στη Μεσσηνία. Ημέρες αγωνίας και σοκαρισμένη η κοινωνία της Αίπειας Μεσσήνης στη Μεσσηνία χωρίς καμία ανταπόκριση ακόμη.

Φό­βος και α­να­σφά­λεια ε­πι­κρα­τεί τις τε­λευ­ταί­ες η­μέ­ρες στη Λογ­γά και στον Ά­γιο Αν­δρέ­α του Δήμου Μεσσήνης στη Μεσσηνία, με­τά το μπα­ράζ κλο­πών σε σπί­τια τις βρα­δι­νές ώ­ρες. Οι θρασύ­τα­τοι λη­στές δε δί­στα­σαν να ει­σέλ­θουν βρά­δυ σε δύ­ο σπί­τια της πε­ρι­ο­χής στα υ­πνο­δω­μά­τια των α­νυ­πο­ψί­α­στων θυ­μά­των τους την ώ­ρα που αυ­τοί κοι­μόν­του­σαν προ­κει­μέ­νου να κλέ­ψουν χρυ­σα­φι­κά αλ­λά και χρή­μα­τα.

Προ­κα­λεί με­γά­λη εν­τύ­πω­ση η μέ­θο­δος που χρη­σι­μο­ποί­η­σαν. Πε­ρισ­σό­τε­ρα α­πό δέ­κα σπί­τια και ε­ξο­χι­κές κα­τοι­κί­ες δι­έρ­ρη­ξαν τις προ­η­γού­με­νες η­μέ­ρες σε Λογ­γά και Ά­γιο Αν­δρέ­α.

Οι κά­τοι­κοι δη­λώ­νουν φο­βι­σμέ­νοι έ­χουν χά­σει τον ύ­πνο τους και φυ­σι­κά εκ­φρά­ζουν τη πι­κρί­α τους που δεν υ­πάρ­χει α­στυ­νό­μευ­ση.

Ά­με­σα η α­στυ­νο­μί­α και οι αρ­χές πρέ­πει να ε­πα­να­φέ­ρουν την αί­σθη­ση γα­λή­νης σε αυ­τή τη του­ρι­στι­κή πε­ρι­ο­χή.

filiatranet.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ