2013-11-28 00:22:06
Φωτογραφία για Ένας πόλεμος .... σκέτο φαρμάκι
Γράφει ο Κώστας Βουλγαράκης

Όλοι γνωρίζουμε ότι, τα τρία (3) «κακά της μοίρας», ολόκληρης της ανθρωπότητας, είναι Οι Εξοπλισμοί (για να γίνονται πόλεμοι)

Τα Ενεργειακά Αποθέματα (η αιτία για να γίνονται πόλεμοι)

Τα Φάρμακα (ο υπόγειος - αφανής και πιο ολέθριος πόλεμος)

Τα δύο πρώτα (κακά), έχουν αποκρουστικό μαύρο-κόκκινο χρώμα και λίγο πολύ παίζονται στο προσκήνιο (δαπάνες, προϋπολογισμοί, συμβάσεις, εξαρτήσεις, πτώματα, φτώχια, δυστυχία, θύματα και …. θύτες).

Το τρίτο το κακό (κακώτερο), έχει πράσινο γλυκό χρώμα – το χρώμα της ζωής, της ελπίδας, της φύσης – και παίζεται πάντα στο παρασκήνιο, φέρει αγγελικό προσωπείο (για να καλύπτει τον εφιάλτη), διακινεί τον μεγαλύτερο, απ’ όλα τ’ άλλα, τζίρο και έχει τα περισσότερα θύματα !! Τα φάρμακα, φτιάχτηκαν για το καλό της ανθρωπότητας και αποδείχτηκαν μάστιγα και η μεγαλύτερη αιτία της δυστυχία της !!


Η «εισαγωγή» αυτή, είναι απαραίτητη για να καταλάβουν ΟΛΟΙ, ότι το θεατράκι των «Τσίπρα – Γεωργιάδη» δεν είναι ούτε αστειότητα, ούτε γραφικότητα, αλλά ούτε καν μια ΣΥΝΗΘΗΣ πολιτική αντιπαράθεση !!

Είναι σαφέστατο ότι πρόκειται για πόλεμο επιχειρηματικών συμφερόντων, που μάλιστα γίνεται πλέον τελείως απροκάλυπτα, «δοξάζοντας» τη διαπλοκή του πολιτικού συστήματος, με το χρήμα και τα (ντόπια ή ξένα) κέντρα επιρροής !! Αντίστοιχης φύσης είναι και η αντιπαράθεση για τα Υποβρύχια και τα ναυπηγεία (όπως οι «επαΐοντες», πολύ καλά …. γνωρίζουν).

Είναι επίσης σαφές ότι, από αυτό τον «πόλεμο διαπλοκής», ο λαός όχι μόνο δεν έχει να κερδίσει ΤΙΠΟΤΑ, αλλά θα πληρώσει και από πάνω …. το κόστος των «παράπλευρων απωλειών» !!

Φαίνεται τελείως παράδοξο, ο «φιλολαϊκός» αριστεριστής Τσίπρας, να στηρίζει την εγχώρια (έστω) φαρμακοβιομηχανία και ο νεοφιλελεύθερος ακροδεξιός Γεωργιάδης, να επαγγέλλεται μειώσεις τιμών …. για το λαό !! Και όμως και οι δύο, λένε …. τη μισή αλήθεια (που είναι χειρότερη και από ψέμα). Η αντιπαράθεση, είναι μεταξύ ντόπιας και ξένης φαρμακοβιομηχανίας και πλέον θα είναι ανελέητη, διότι στην εποχή των «παχέων αγελάδων», αμφότεροι αρμέγανε τόσα, ώστε κανείς τους να μη διαμαρτύρεται. Τώρα, η πίτα είναι μικρή και δεν φθάνει για να χορτάσει και τους δύο, ….. εκτός κι αν βρεθεί η λύση και οι «εθνοσωτήρες» μας, τους σερβίρουν στο τραπέζι τους …. ακόμη και τα εντόσθια μας!!

Τα «ιμάτια» της Χώρας μας, έχουν προ πολλού μοιραστεί :

Εξοπλισμοί, στους Γαλλο-γερμανούς !!

Ενεργειακά Αποθέματα, στους Αμερικανούς !!

Υγεία – Φάρμακα, στους Γερμανο-ισραηλίτες !!
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Άνοδος στη Wall Street
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Άνοδος στη Wall Street
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ