2013-11-28 02:22:03
Φωτογραφία για «ΕΚΛΕΙΣΕ» Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΚΑΒΒΑΔΑ!
Ολυμπιακός και Πανιώνιος συμφώνησαν προφορικά και απομένουν μόνο οι υπογραφές για την μεταγραφή του Βασίλη Καββαδά!

Οι διοικήσεις των δύο ομάδων, σύμφωνα με δημοσίευμα του "pamesports.gr", έχουν συμφωνήσει σε όλα για την μετακίνηση του 22χρόνου σέντερ, που αγωνίστηκε με την Εθνική ομάδα στο τελευταίο Ευρωμπάσκετ, της Σλοβενίας, από την Νέα Σμύρνη στους ερυθρόλευκους και αύριο Πέμπτη (28/11) αναμένεται να… πέσουν και οι υπογραφές και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Μια μεταγραφή που… άργησε περίπου ενάμιση χρόνο, αλλά ήρθε η ώρα να γίνει πράξη.

Οι πρωταθλητές Ευώπης ενδιαφέρθηκαν για πρώτη φορά για τον Καββάδα το καλοκαίρι του 2012. Αν και αρχικά οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει για την μεταγραφή, εκείνη, τελικά δεν ολοκληρώθηκε, με τον ιδιοκτήτη του Πανιωνίου Ηλία Λιανό να κατηγορεί τον Ολυμπιακό για αναίτια καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της μεταγραφής και τους ερυθρόλευκους να απαντούν ανεπίσημα ότι η μετακίνηση του Νικαιώτη σέντερ «χάλασε» με υπαιτιότητα του Λιανού.


Ενάμιση χρόνο αργότερα όλα όσα είχαν συμβεί το καλοκαίρι του 2012 ξεχάστηκαν και ο Ολυμπιακός ήρθε γρήγορα σε συμφωνία με τον Λιανό. Ο Καββαδάς όπως δήλωσε σήμερα ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τον Νικαιώτη δυναμικό σέντερ στον Πανιώνιο, προορίζεται ουσιαστικά για αντικαταστάτης του Δημήτρη Μαυροειδή, του τέταρτου ψηλού των πρωταθλητών Ευρώπης, ο οποίος λόγω συνεχόμενων τραυματισμών δεν μπορεί να βοηθήσει.

Δεν προορίζεται σε πρώτη φάση, δηλαδή, ο 22χρόνος σέντερ για αντικαταστάτης του Σέντρικ Σίμονς, τον οποίο στον Ολυμπιακό περιμένουν να επιστρέψει στις προπονήσεις σε περίπου μια εβδομάδα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ