2013-11-29 00:03:05
Φωτογραφία για 5+1 στατιστικά για τα Social Media που θα σας εκπλήξουν
Αν διαχειρίζεσαι τα social media της επιχείρησης σου, είναι απαραίτητο να γνωρίζεις μερικά στατιστικά που θα σε κάνουν να επαναπροσδιορίσεις τον τρόπο που βλέπεις τα Social Media.

1.To ηλικιακό γκρουπ το οποίο έχει την μεγαλύτερη άνοδο στην χρήση του Twitter είναι εκείνο από 55 έως 64. Τα στατιστικά μιλάνε, αυτό το ηλικιακό γκρουπ έχει αυξήσει το ποσοστό του από το 2012 πάνω από 79% και συνεχίζει να κερδίζει έδαφος. Φαίνεται, λοιπόν, ότι τα Social Media εξαπλώνονται σε μια ευρεία γκάμα ηλικιών και δεν είναι προνόμιο μόνων των νεαρότερων.

2. Από τους χρήστες του Facebook, τα 189 εκατομμύρια το χρησιμοποιούν μόνο από κινητό. Το Facebook έχει εκατομμύρια χρήστες που δεν χρησιμοποιούν καθόλου desktop ή laptop για να μπουν στο λογαριασμό τους στο faceboo. Πράγμα που αλλάζει τους ρυθμούς μετάδοσης της πληροφορίας και θέτει τo Facebook ως μια προέκταση του χεριού των χρηστών, οι οποίοι κάθε λεπτό μπορούν να εισέρχονται από το κινητό τους και να ενημερώνουν και να ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο.


3. Κάθε δύο λεπτά δύο νέοι χρήστες δημιουργούν λογαριασμό στο LinkedIn. Ένα επαγγελματικό δίκτυο το οποίο αρχίζει να γίνεται must εργαλείο για την αναζήτηση εργασίας και εργαζομένων .Αν και οι χρήστες του εισέρχονται στο δίκτυο χωρίς να είναι ενεργοί καθώς , έχει το χαμηλότερο ποσοστό ενεργών χρηστών σε σχέση με το Facebook , το Twiiter , το Pinterest και το Google+ . Δηλαδή, ενώ νέοι χρήστες εγγράφονται δεν συμμετέχουν ενεργά στην δικτύωση τους με δημοσιεύσεις, συζητήσεις και γκρουπ όπως τα άλλα δίκτυα.

4.Τα Social Media έχουν ξεπεράσει το πορνό, ως νούμερο ένα δραστηριότητα στο διαδίκτυο. Τα Social Media έχουν μεγαλύτερη δυναμική από ποτέ. Συνεχίζουν να κερδίζουν κοινό κάθε μέρα και νέα δίκτυα εμφανίζονται και αναπτύσσονται συνέχεια.

5. Τα Social Media αναδεικνύονται ως η νέα μέθοδος μάρκετινγκ . Το 93% των Υπεύθυνων Μάρκετινγκ χρησιμοποιούν τα Social Media για επαγγελματικούς σκοπούς . Συγκεκριμένα, η στρατηγική Μάρκετινγκ μέσω Social Media είναι μια δραστηριότητα που αρχίζει να αποτελεί κυρίαρχο στοιχείο μιας καμπάνιας Μάρκετινγκ με επενδύσεις σε χρόνο και χρήμα.

6. Παρότι το 62% των Υπεύθυνων Μάρκετινγκ ασχολούνται με το blogging, μόνο το 9% των Επιχειρήσεων προσλαμβάνουν έναν full-time blogger. Δεδομένου ότι , το Content Μάρκετινγκ είναι το νέο ανερχόμενο trend στο Μάρκετινγκ και όλο και περισσότερες επιχειρήσεις δημιουργούν το δικό τους blog για να μοιραστούν τα εταιρικά τους νέα και να δημοσιεύσουν χρήσιμες πληροφορίες για τα νέα τους προϊόντα στο κοινό τους.

spinningsm.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ