2013-11-29 23:44:06
Φωτογραφία για ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ... ΚΟΥΤΣΑ!
Mεγάλος... καημός να κάνουν μία ανατροπή, αλλά δε... βοηθάνε οι ηλικίες βλέπετε! Δε πειράζει παιδιά, εμείς είμαστε ευγενικοί, αν θέλετε ρωτήστε στον Πειραιά πως μια ομάδα μπορεί να ανατρέπει... εύκολα τις εις βάρος της διαφορές!

Ας δούμε λοιπόν πως σχολιάζουν τα πράσινα ΜΜΕ την 4η ήττα της ομάδας τους σε... 7 αγώνες, αυτή τη φορά από τη Λαμποράλ Κούτσα με 79-77!

leoforos.gr : Την άφησε στη... μέση

Ο Παναθηναϊκός ανέτρεψε σε 14 λεπτά διαφορά 21 πόντων, αλλά η ανατροπή του δεν ολοκληρώθηκε, καθώς γνώρισε την ήττα με 79-77 από την Λαμποράλ.

prasinanea.gr : Δεν ολοκλήρωσε την ανατροπή

Ο Παναθηναϊκός παρά την τεράστια προσπάθεια που έκανε για να γυρίσει από το -21 τελικά ηττήθηκε με 79-77 χάνοντας την ευκαιρία να πάρει το παιχνίδι με το άστοχο τρίποντο του Διαμαντίδη στο τέλος. Τεράστια εμφάνιση από τον Ματσιούλις και τον αρχηγό.

prasini.gr :Έβγαλε τα μάτια του, μόνος του… (photos)

Ο Παναθηναϊκός «επέστρεψε», παρά το κάκιστο ξεκίνημα, αλλά με λάθος επιλογές στο τέλος, έχασε 79-77 από την Λαμποράλ στην Ισπανία.

Στο ίδιο έργο θεατές θα έλεγε κανείς, θέλοντας να περιγράψει το σημερινό ματς του Παναθηναϊκού με την Λαμποράλ Κούτσα και την ήττα του Εξάστερου με 79-77 από τους Βάσκους καθώς οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν νωχελικά… ως συνήθως, «μάζεψαν» την διαφορά αλλά στο τέλος δεν έφυγαν από την Ισπανία με το «διπλό», κάνοντας λάθος επιλογές…
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ