2013-11-30 16:45:04
Φωτογραφία για Ανακοινώθηκαν οι τιμές για το υγραεριοκίνητο Kia Picanto
Το Kia Picanto bi-fuel LPG με τον κινητήρα των 3 κυλίνδρων και του ενός λίτρου είναι διαθέσιμο και στην Ελλάδα σε δύο εκδόσεις εξοπλισμού.

Πρόκειται για μια νέα έκδοση του Picanto που αποδίδει ισχύ 67 ίππων και συνδυάζει βενζίνη και υγραέριο, πετυχαίνοντας μικτή κατανάλωση 6,2 λίτρων/100 km και εκπομπές ρύπων 100 gr/km, κάτι που συνεπάγεται μηδενικά τέλη κυκλοφορίας.

Το Picanto LPG θα διατίθεται στην Ελλάδα σε δύο εκδόσεις. Την 1.0 City LPG με κλιματισμό, έξι αερόσακους, αυτόματη ενεργοποίηση προβολέων, RCD/MP3 με θύρα USB, ηλεκτρικούς και θερμαινόμενους εξωτερικούς καθρέπτες, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό και ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός-πίσω. Η τιμή της συγκεκριμένης έκδοσης διαμορφώθηκε στα 10.870 ευρώ με απόσυρση.

Η πλουσιότερη έκδοση 1.0 Uptown LPG εξοπλίζεται επιπλέον με ζάντες αλουμινίου 14 ιντσών, σύστημα Bluetooth, χειριστήρια στο τιμόνι, δερμάτινο τιμόνι και επιλογέα ταχυτήτων, με την τιμή της να είναι 11.350 ευρώ με απόσυρση.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι, όπως όλα τα μοντέλα της φίρμας και η έκδοση LPG του Kia Picanto συνοδεύεται από εργοστασιακή εγγύηση 7 ετών.

Πηγή: newsit
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ