2013-11-30 18:15:04
Φωτογραφία για Ακόμα και οι ενήλικες στέλνουν γράμματα στον Άγιο Βασίλη!
Κάποιοι κρεμούν τις χριστουγεννιάτικες κάλτσες στο τζάκι, άλλοι περιμένουν να γεμίσει η βάση του στολισμένου δέντρου και μερικοί κρυφοκοιτάζουν από το παράθυρο περιμένοντας να δουν το έλκηθρο με τους ταράνδους.

Δεν πρόκειται για παιδιά που λαχταρούν να βρουν τα δώρα τους, αλλά για ενήλικες που παραμένουν ακόμη παιδιά, εσυνεχίνοντας να στέλνουν γράμματα στον Άγιο Βασίλη με την ελπίδα οι επιθυμίες τους να εισακουστούν από τον τροφαντό και γενειοφόρο άγιο, όπως η δυτική παράδοση τον παρουσιάζει.

Έρευνα που πραγματοποιήθηκε στη Μεγάλη Βρετανία φανερώνει πως ένας στους έξι ενήλικες σε ηλικία κάτω των 55 ετών, εξακολουθεί να πιστεύει στον Πατέρα των Χριστουγέννων!

Ο περισσότεροι, μάλιστα, από τους ερωτηθέντες είναι φανατικοί των εορταστικών παραδόσεων με τον στολισμό του δέντρου, το οικογενειακό τραπέζι και τα κάλαντα να αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι των Χριστουγέννων.

Ο Τόνι Μπέρι της εταιρίας που διεξήγαγε τη δημοσκόπηση δήλωσε πως η έρευνα αποδεικνύει ότι ο κόσμος θεωρεί σημαντικές τις παραδόσεις των εορτών σε κάθε ηλικία.

«Κάλαντα, στολισμός, πίτες... όλες οι χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες αποτελούν τον ιδανικό τρόπο για να εορταστούν τα έθιμα, σε κάθε ηλικία», δήλωσε ο Μπέρι.
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ