2013-12-01 04:30:08
Φωτογραφία για Το γέλιο είναι ισχυρό... αντίδοτο στην κρίση!
Η Χρύσα Παππά και ο Νίκος Ορφανός συμπρωταγωνιστούν στο "Σπίτι της Έμμας". "Ήθελα πάρα πολύ να κάνω κωμωδία" τονίζει η Χρύσα Παππά στο TV Ζάπινγκ " και με το που πήρα στα χέρια μυο το σενάριο των Βασίλη Ρίσβα - Δήμητρας Σακαλή ενθουσιάστηκα και με το όλο στόρι αλλά και με τον ρόλο της Ζωής. Αυτό όμως που σημαίνει πιο πολλά για μένα είναι ότι διδάσκομαι κωμωδία από τον μετρ Γιάννη Μπέζο. Αφήνομαι να τον απρακολουθώ και μαθαίνω πολλά. Είμαι τυχερή που βρίσκομαι πλάι του και πλάι στην υπέροχη Κάτια Δανδουλάκη, τον Νίκο Ορφανό, την υπόλοιπη ομαδα και βέβαια στον Ανδρέα Μορφονιό, που μας σκηνοθετεί με μεράκι".

Και η ίδια και ο τηλεοπτικός αδερφός της Νίκος Ορφανός πιστεύουν ότι "το γέλιο είναι το καλύτερο αντίδοτο στην κρίση, γι' αυτό και χαιρόμαστε να το προσφέρουμε!".

Ο Νίκος Ορφανός λέει: "Το όνομα εγγύηση του Γιάννη Μπέζου και του Ανδρέα Μορφονιού στη σκηνοθεσία ήταν αυτά που με κέντρισαν να πω το 'ναι' στη σειρά. Και όταν έμαθα ότι στο καστ θα είναι και η Κάτια Δανδουλάκη, την οποία εκτιμώ πάρα πολύ, χάρηκα ιδιαίτερα". Χαρακτηρίζει τη σειρά ως μία σύγχρονη "Τρελή τρελή οικογένεια". "Καταρχήν επειδή ο Γιάννης Μπέζος έχει τη στόφα του πρωταγωνιστή του παλιού, καλού ελληνικού κινηματογράφου. Αλλά και το σενάριο των Ρίσβα-Σακαλή βγάζει γέλιο και θυμίζει πολύ την κλασική ταινία". Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ