2013-12-01 23:59:04
Φωτογραφία για Ειδικό τέλος ακινήτων η απάντησή μας
Διαβάσαμε την ανακοίνωση του Δήμου Ναυπακτίας σχετικά με το ειδικό τέλος ακινήτων και μπορώ να πω ότι με πήραν τα κλάματα.

Ενοχές και ευθύνες με πλημμύρισαν διότι λίγο πολύ ο συντάκτης αυτής μας λέει ότι εμείς φταίμε για την υπέρογκη αύξηση του ειδικού τέλους. Εμείς αδιαφορήσαμε, εμείς δεν κάναμε ότι έπρεπε να κάνουμε, εμείς, εμείς, εμείς.

Ο Δήμος Ναυπακτίας ο οποίος συνεργάζεται με του Δημότες και αγωνίζεται για την αποκατάσταση της αδικίας και ενεργεί με σύνεση για το κοινό καλό όλων μας όλο αυτόν τον καιρό που υπήρχε το πρόβλημα τι έκανε; ΘΕΩΡΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ τόση μήνες πέρασαν χωρίς καμία αντίδραση. Περιττό να σας πω ότι όλο αυτό τον καιρό σφύριζε σε ρυθμούς κλέφτικου δημοτικού τραγουδιού. Το πρόβλημα ξεκίνησε στις αρχές του καλοκαιριού και ο Δήμος μόλις εχθές έβγαλε μια ανακοίνωση που αρχικά ούτε στην ιστοσελίδα του δεν την έβαλε.

Προκαλούμε τον συντάκτη αυτής καθώς και τον ηθικό αυτουργό της επιστολής να μας πουν τι ενέργειες έκαναν από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα για το θέμα αυτό. Επίσης ζητάμε από τους δημοτικούς συμβούλους που είναι ευαισθητοποιημένοι με το θέμα αυτό να κάνουν αίτηση και να δώσουν στην δημοσιότητα την αλληλογραφία του Δήμου με τους εμπλεκόμενους φορείς.

katafigio-amorani.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εννέα χρόνια Facebook
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Εννέα χρόνια Facebook
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ