2013-12-01 23:48:19
Φωτογραφία για ΤΟΡΕΣ : ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ
Ο Μιγκέλ Τόρες μίλησε για την πρώτη του εμφάνιση στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού, ενώ παράλληλα ο Ισπανός αμυντικός, αναφέρθηκε και στον αγώνα με την Άντερλεχτ, λέγοντας ότι οι ερυθρόλευκοι είναι έτοιμοι να… πεθάνουν μέσα στο γήπεδο για τη νίκη.

Για την πρώτη του εμφάνιση ως βασικός στην 11άδα του Ολυμπιακού: «Έχω δουλέψει πολύ για να έρθει αυτή η στιγμή και να παίξω βασικός. Επιθυμούσα πολύ να παίξω μπροστά στον κόσμο μας στο Καραϊσκάκη. Και είμαι χαρούμενος για τη νίκη και που συνεχίσαμε σε καλό ρυθμό στο πρωτάθλημα. Είμαι έτοιμος να συνεχίσω την σκληρή δουλειά και να τα δίνω όλα για τον Ολυμπιακό και τον προπονητή μου».

Για το γρήγορο γκολ που πέτυχε ο Ολυμπιακός: «Μας δίνει ηρεμία το γρήγορο γκολ σε ένα ματς. Εκμεταλλευόμαστε τους γρήγορους παίκτες. Κατά τη γνώμη μου ο Κάμπελ και ο Ολαϊτάν ήταν εξαιρετικοί και δουλεύουμε πολύ με τους γρήγορους παίκτες. Είναι αυτό που ζητάει ο κόουτς».

Για το ματς με την Αντερλεχτ: «Αυτό το ματς ενδιαφέρει τον κόσμο και το ξέρουμε. Είναι το ματς που θέλει να παίξει κάθε ποδοσφαιριστής. Περιμένουμε αυτά τα ματς και είμαστε έτοιμοι. Θα βγουν για να πεθάνουν στον αγωνιστικό χώρο. Ελπίζουμε να κάνουμε έναν καλό τελικό και να πάρουμε τη νίκη και την πρόκριση».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ