2013-12-02 09:56:48
Φωτογραφία για Πολιτική επιστροφή προετοιμάζει ο ΓΑΠ -  Στο στόχαστρο Σαμαράς, Βενιζέλος, Τσίπρας...!!!
Γράφει ο Ορέστης Αποστολόπουλος

Οι πρόσφατες αποκαλύψεις Θαπατέρο, για τον τρόπο που διοικείται η Ε.Ε, δικαιώνουν τον Παπανδρέου λένε οι συνεργάτες του.

Μάλιστα στέκονται κυρίως στον τρόπο που ο πρώην Ισπανός πρωθυπουργός περιγράφει πως τον πλησίασε η Μέρκελ για να πει να πάρει από το ΔΝΤ 50 δισ. ευρώ. Άρα κατά τους συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρεου σπάει ο μύθος ότι ο πρώην πρωθυπουργός μεθόδευσε την συμμετοχή του ΔΝΤ στο μνημόνιο.

Απαντήσεις για όλαΣε αυτό το πλαίσιο δεν εξέπληξε πολλούς που γνωρίζουν τις διαθέσεις Παπανδρέου, η μακροσκελέστατη ανακοίνωση του Γιώργου Ελενόπουλου, πρώην επικεφαλής του γραφείου τύπου στο Μέγαρο Μαξίμου επί ημερών Παπανδρέου.

«Ήταν μια πρόγευση για όσα θα αποκαλύπτονται σιγά σιγά και να ξέρετε πως όλα θα δικαιώνουν τον Γιώργο Παπανδρεου» έλεγε στο newpost συνομιλητής του.

Επίθεση σε Τσίπρα Με αφορμή το δημοψήφισμα ο Γιωργος Παπανδρέου εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του Αλέξη Τσίπρα τον οποίο «καρφώνει» καθώς στην ανακοίνωση αναφέρεται 


«Ακόμη και ο οπαδός των δημοψηφισμάτων κατά το παρελθόν, Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, εκφράζει τη διαφωνία του. Κατά τα λοιπά, υπερασπίζεται τους πολίτες. Όμως, με αυτή του τη στάση, δεν επιδεικνύει σεβασμό, ούτε και εμπιστοσύνη στην κρίση τους».

Και οι επιθέσεις δε θα μείνουν εκεί θα συνεχιστούν.

Επίθεση σε Σαμαρά Στην ανακοίνωση υπογραμμίζεται για το καλοκαίρι του 2011 «Ο Γιώργος Παπανδρέου, τονίζει ότι, εφόσον υπάρξει κατάληξη σε όλα αυτά, τότε ο ίδιος μπορεί να συζητήσει ακόμη και το ενδεχόμενο να τοποθετηθεί άλλος πρωθυπουργός.

Δυστυχώς, ο κ. Σαμαράς, το μόνον που κάνει, είναι δια των συνεργατών του να διαμορφώσει στα Μέσα Ενημέρωσης κλίμα παραίτησης του Πρωθυπουργού. Μια πρωτοβουλία που θα μπορούσε να οδηγήσει σε θετική για την χώρα εξέλιξη, δυναμιτίζεται».

Όμως για τον νυν πρωθυπουργό υπάρχουν και άλλες αναφορές και για το δημοψήφισμα και τη συμφωνία του Οκτωβρίου του 2011

«Όμως, η πόρτα της συνεργασίας και της απαραίτητης εθνικής συνεννόησης για να εφαρμοστεί η Συμφωνία των Βρυξελλών, έχει κλείσει με ευθύνη Σαμαρά. Μοναδική διέξοδος η διενέργεια ενός δημοψηφίσματος, καθώς μέχρι τότε η ΝΔ παρέμενε δήθεν αρνητής του μνημονίου». Και η κριτική θα συνεχιστεί.

Επίθεση και σε ΒενιζέλοΠροσεκτικά στην ανακοίνωση ο Γιωργος Παπανδρέου καταφέρεται εναντίον του Ευάγγελου Βενιζέλου και πάλι για το δημοψήφισμα.

«Όλα αυτά δυναμιτίζουν το κλίμα, ενώ εκτός της δήλωσης του Ευάγγελου Βενιζέλου, στην οποία αναφέρθηκε ο ίδιος και πριν λίγες μέρες, μικρός αριθμός μελών της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, αλλά ικανός για να μην επιτρέψει την έγκρισή της από τη Βουλή, δεν συναινεί στην πρόταση για δημοψήφισμα και διατυπώνει δια δημοσίων δηλώσεων την διαφωνία αυτή. Γίνεται έτσι φανερό, ότι η πρόταση για δημοψήφισμα δεν είχε υπό τις συνθήκες που διαμορφώθηκαν δυνατότητα υλοποίησης».

Για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ θα ακουστούν πολλά το επόμενο χρονικό διάστημα και πράγματα τα οποία θα προκύψουν και από τις απαντήσεις στα ερωτηματολόγια που το newpost αποκάλυψε.

Ο Παπανδρέου ψάχνει τη δικαίωση Σε όλες τις συζητήσεις ανάμεσα στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ κυριαρχούν δυο σημεία:

Πρώτον, οτι ο Βενιζέλος δεν τραβάει και δεύτερον ότι ο Παπανδρέου επιστρέφει για να δικαιωθεί.

Πάντως, τα περισσότερα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στοιχηματιζουν οτι ο Γιώργος Παπανδρέου θα εμφανιστεί μετά τις ευρωεκλογές.

Κάποιοι ήδη μιλούν για τη δημιουργία νέου κόμματος.

Πρόγραμμα με δημοψηφίσματα Άνθρωποι που γνωρίζουν καλά τον Παπανδρέου και διαβάζουν και πίσω απο τις λέξεις υποστηρίζουν πως ενα απο τα βασικά θέματα στα οποία θα επικεντρώσει ο Γιώργος Παπανδρεου την επιστροφή του ειναι ακριβώς ο λόγος για τον οποίο απομακρύνθηκε ...δηλαδή το δημοψήφισμα.

Ο πρώην πρωθυπουργός θα στηρίξει την επιστροφή του στη συμμετοχή του λαού στις αποφάσεις.

Διαβάστε εδώ: http://newpost.gr/post/299792/sto-stoxastro-samaras-benizelos-tsipras-kai-sto-bathos-epistrofh#ixzz2mImZVcOk
communenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ