2013-12-02 19:48:06
Φωτογραφία για Ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς είναι ο πρώτος e-mayor!
Μία ακόμα δυνατότητα πλήρους ενημέρωσης για πρακτικά θέματα της καθημερινότητας, για όλες τις εξελίξεις στην πόλη και για τις τοποθετήσεις του σχετικά με όλα τα ζητήματα, δίνει στον  πολίτη ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς, ως ο πρώτος e-mayor.

Μέσω μιας απλής εφαρμογής που κατεβάζετε στο κινητό σας και με ένα μόνο «κλικ» μπορείτε να μάθετε όλα τα νέα του Δημάρχου και να ενημερωθείτε για την παρουσία του Νίκου Χαρδαλιά στο διαδίκτυο, αλλά και για πρακτικά θέματα της καθημερινότητας στην πόλη.

Τώρα ο πολίτης μπορεί και μέσα από το app να ενημερώνεται για τις αναρτήσεις του Δημάρχου Βύρωνα σε Facebook, Twitter, Flickr, καθώς και στο διαδικτυακό κανάλι του στο Youtube, για τις ειδήσεις και τις εκδηλώσεις του Δήμου, αλλά και για το καθημερινό του πρόγραμμα, ενώ παράλληλα μπορεί σε πρώτο και άμεσο χρόνο να επικοινωνεί μαζί του.

Για να γνωρίζουν οι πολίτες κάθε στιγμή, ό, τι γίνεται τώρα αλλά και ποιο είναι το επόμενο βήμα στον Βύρωνα!


Για να κατεβάσετε την εφαρμογή ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

Για Android:

Πηγαίνετε στο App Store της συσκευής σας και κάνετε αναζήτηση με το όνομα της εφαρμογής Hardalias G. Nikos. Στη συνέχεια, κάνετε εγκατάσταση της εφαρμογής στο κινητό σας, android tablet.

Για iPhone:

Πηγαίνετε στο App Store του iPhone ή στο iTunes και κάνετε αναζήτηση με το όνομα της εφαρμογής Hardalias G. Nikos. Στη συνέχεια, κάνετε εγκατάσταση της εφαρμογής στο κινητό σας ή στο iPad σας.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ