2013-12-02 20:12:39
Φωτογραφία για Ενδιαφέρεται για τον Κατσίβελη ο Άρης
Στον Άρη μπορεί η προσοχή του Βαγγέλη Αγγέλου να είναι στραμμένη στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ηλυσιακό εντούτοις δεν θα έλεγε όχι για τον ελεύθερο Δημήτρη Κατσίβελη.

Κι αν η προσοχή του Βαγγέλη Αγγέλου είναι στραμμένη στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ηλυσιακό εντούτοις ο τεχνικός του Άρη δεν θα έλεγε όχι για τον ελεύθερο Δημήτρη Κατσίβελη.

Ένα σενάριο που προέκυψε στην διαδικασία της απόκτησης του Βασίλη Καββαδά από τον Ολυμπιακό καθώς φέρεται να τέθηκε ενδεχόμενο μετακίνησης του 22χρονου διεθνή γκαρντ στον Πανιώνιο.

Ωστόσο το όλο σενάριο δεν προχώρησε για τον λόγο ότι ο Κατσίβελης φέρεται να ήταν αρνητικός με αποτέλεσμα να παραμένει κανονικά στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Δεδομένου όμως ότι έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό για έναν ακόμη χρόνο για να αποκτηθεί από τον Άρη θα πρέπει να αποδεσμευτεί, να μείνει ελεύθερος δηλαδή.

Στα συν του Άρη στην περίπτωση του Κατσίβελη έχει να κάνει με το ότι πρόκειται για έναν παίκτη που πιστεύει πολύ ο Αγγέλου όπως είχε φανεί και κατά την παρουσία του στον Ολυμπιακό ως βοηθός του Ντούσαν Ίβκοβιτς προ διετίας.


Ακόμη αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κατσίβελης που την φετινή χρονιά δεν έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής στον Ολυμπιακό έχει ατζέντη του τον Νίκο Λώτσο που εκπροσωπεί από τους παίκτες του Άρη και τους Βεζένκοφ, Μποχωρίδη και Μήτογλου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ευθύμης Τσακαλέρης ξεκίνησε σήμερα το πρόγραμμα της προπόνησης με την οποία ξεκίνησε η προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ηλυσιακό στην Nick Galis Hall ενώ όλο το πρόγραμμα έβγαλε ο Τζέρεμι Χαντ.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ